Zaterdag 25 november mochten wij tegen één van onze grootste concurrenten, VC Grijpskerk dames 1. Iedereen had er zin in en was er klaar voor.

De 1e set werd begonnen met: Eva Rosa, Sabine, Jennelien, Manouk, Mireille, Maaike en Irene. Terwijl we er allemaal zin in hadden, verliep het vanaf het eerste moment al niet goed. We liepen gelijk tegen een achterstand aan en de eerste set ging verloren. We verloren de set met 18-25.

2e Set, nieuwe start met nieuwe kansen. Maar de druk was te hoog. Grijpskerk was op dreef en we kregen ons spel niet onder controle. We haalden niet het niveau wat we gewend zijn. Annika en Danielle werden ingezet om verandering te brengen, maar helaas is dit niet meer gelukt. We verloren met 17-25.

3e Set, het was nu of nooit om terug te komen in de wedstrijd. In het begin van de set was het nog rommelig, Grijpskerk stond ijzersterk te verdedigen, wat voor ons lastig maakte om te scoren. Myrthe werd gewisseld voor Eva Rosa. Zij maakte een opslag serie van 6 punten waardoor we onze achterstand inhaalden en weer gelijk stonden. Grijpskerk stond op dat moment onder druk en maakte de fouten. Wij zijn super knap terug gekomen en hebben de set gewonnen met 25-21.

Terwijl we aan het eind van de 3e set goed hebben gespeeld, begon het in de 4e set opnieuw niet goed. Met een goeie service aan de andere kant, stonden wij onder druk en konden we de pass niet meer brengen. Grijpskerk was duidelijk vandaag beter dan ons. Wij verloren de laatste set met 19-25.

Dit was niet bepaald een top dag. Veel verbeter punten waar we hard mee aan de slag gaan. We hebben een weekje rust, over 2 weken hebben we pas onze volgende wedstrijd tegen Veracles dames 3 in Groningen om 17:00. Publiek ontzettend bedankt voor jullie support, we waarderen jullie aanwezigheid en aanmoediging enorm.