Laatste nieuws
  1. NOJK Flash Nieuwleusen MB
  2. Flash Nieuwleusen D2 verrast koploper Reflex D2
  3. “Berg und talfahrt” in derby voor Flash
  4. Flash Nieuwleusen heren 1 boekt sterke overwinning op Groningen
  5. Flash Nieuwleusen D2 verliest van sterk VCO58

rol van sponsoren

Welke rol heeft de sponsor bij Volleybalvereniging Flash Nieuwleusen

Wikipedia: Vereniging (rechtspersoon), een verzameling personen die zich met een bepaald doel georganiseerd hebben in een rechtspersoon.

Wij hebben als vereniging het doel om samen volleybal als sport te beoefenen. De kracht zit in het woord “samen”.

Naast actieve leden hebben we vrijwilligers en sponsoren die zich gezamenlijk inzetten om ons doel mogelijk te maken. De rol van de sponsor is een belangrijke factor. Door de fondsen van onze sponsoren houden wij ons doel voor een ieder bereikbaar en laagdrempelig. Als tegenprestatie zetten wij onze middelen in om de sponsoren zoveel mogelijk uit te lichten. Deze middelen hebben vele mogelijkheden: van Top- tot bordsponsor geven wij exposure aan onze sponsoren.  Uiteraard benutten wij ook de mogelijkheden van moderne social media. Ook éénmalige acties behoren tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld d.m.v. ons programmaboekje bij thuiswedstrijden.

Vraag naar de mogelijkheden om samen ons doel te bereiken: sponsorzaken@flashnieuwleusen.nl

Sponsorvormen Flash:

Sinds 2016 is er gekozen voor multi-sponsoring op de wedstrijdshirts, dat betekent dat er meerdere sponsoren op het wedstrijdshirt staan vermeld.

We werken met drie sponsorlijnen, namelijk: Heren/Jongenslijn, Dames/Meisjeslijn en de CMV-lijn. Dat betekent dat er tijdens de wedstrijden verschillende teams dezelfde uitstraling hebben; meer exposure in de regio.

De Topsponsor is ‘hoofd’sponsor van één lijn en krijgt een prominente plaats op het shirt en heeft tevens zijn of haar logo op de trainingspakken en tassen van de eerste teams binnen de lijn.

Lijnsponsor: naast de Topsponsor staan er 2 of 3 lijnsponsoren op het wedstrijdshirt. Daarmee zijn de wedstrijdshirts identiek binnen de lijn.

Inspeelshirtsponsor: voor de wedstrijd begint dragen de leden inspeelshirts zowel in de sporthal/kantine als tijdens de warming-up. Voor een vast bedrag per shirt bieden we bedrijven de mogelijkheid zichzelf te promoten.

Bordsponsor: tijdens de thuiswedstrijden worden de velden omringd door borden, deze vorm van sponsoring blijft de gehele duur van de wedstrijden en evenementen.

Eventsponsoring: tijdens diverse evenementen bieden wij bedrijven aan hun naam en logo te verbinden aan het evenement.