Laatste nieuws
  1. Plus Luuk Tijs toernooi 2022
  2. Heren 1 kampioen!
  3. Dames 2 kampioen
  4. Dames 5 kampioen!!
  5. Huldiging kampioenen N4-3 en N4-1

De Alvasi reclame Competitie

Volleyballers,

De Alvasi reclame competitie is een recreatieve volleybalcompetitie die wordt georganiseerd door volleybalvereniging Flash. Het primaire doel is samen sportief en ontspannen bezig zijn met een spelletje volleybal. Een net-geen-primair doel is de schaal met bitterballen voor de ronde kampioenen.

De competitie bestaat uit twee ronden van ieder 4 wedstrijd avonden; een ronde in het voorjaar (jan/feb/mrt/apr) en een ronde in het najaar (sep/okt/nov/dec). De speelavonden zijn telkens op een vrijdagavond en beginnen om 19:45 uur. Er wordt gespeeld in zes poules. Poule A, B en C spelen samen op één avond en de week erna spelen de poules D, E en F. De poules A t/m E bestaan uit gemengde teams, poule F is een heren poule.

De deelnemers komen uit de regio Nieuwleusen. De teams bestaan uit vriendengroepen, buren, collega’s, etc. De kosten voor deelname bedraagt € 35,– per team (per ronde).

Momenteel is er nog ruimte voor een nieuw team in zowel de gemengde poule als in de heren poule.

Voor vragen over deze recreatieve volleybalcompetitie of het aanmelden van een team, kunt u zich wenden tot Sebo Popken; mail naar sepopken@home.nl.