Laatste nieuws
  1. Flash recreanten dames voor 4de keer kampioen in Salland competitie
  2. In memoriam: Roel Kiers
  3. Flash Nieuwleusen D2 sluit af met winst.
  4. Flash Nieuwleusen heren 1 wint seizoen afsluiter.
  5. FLash Nieuwleusen dames 1 OP EIGEN KRACHT GEPROMOVEERD!

Lidmaatschap

Volleybalvereniging Flash is één van de grotere volleybalverenigingen van Noord-Nederland met bijna 340 actieve leden. Met teams uitkomend in de derde divisie tot en met de derde klasse en recreantenteams (dames en heren), waarvan er ook enkele teams in de door Flash georganiseerde recreatieve volleybalcompetitie (De Alvasi Competitie) spelen, is er bij ons op volleybalgebied veel mogelijk.

Proeftraining
Lijkt het je leuk om te volleyballen bij Flash, vul dan het formulier proeflidmaatschap in en stuur dit formulier via e-mail naar: secretaris@flashnieuwleusen.nl. Na ontvangst van het formulier neemt iemand van de technische commissie contact met je op en hoor je bij welk team je vrijblijvend een paar keer mee kan trainen. Als je eerst meer informatie wilt, stuur dan een e-mail naar: secretaris@flashnieuwleusen.nl. Je vragen worden met plezier beantwoord.

formulier proeflidmaatschap

Aanmelden
Na 4x gratis meetrainen, ontvang je van de technische commissie (of van de train(st)er) een aanmeldingsformulier en informatieboekje. Aanmelding is schriftelijk door het invullen en ondertekenen van het aanmeldingsformulier. Dit formulier kan ingeleverd worden bij de train(st)er van het team, de technische commissie of bij de ledenadministratie (Hillie Stolte, Rinkslag 14, 7711 MV Nieuwleusen, tel. 06 – 43 76 37 07, e-mailadres; ledenadministratie@flashnieuwleusen.nl).

Aanmeldingsformulier

Aanleveren van een digitale pasfoto voor de spelerskaart
Voor het spelen van wedstrijden heeft elk lid een spelerskaart nodig. Deze wordt door onze ledenadministratie aangevraagd bij de NeVoBo (Nederlandse Volleybal Bond). De spelerskaart is voorzien van een digitale pasfoto die je zelf dient aan te leveren bij de ledenadministratie. Bij het aanmeldingsformulier zit een uitleg hierover.

Aanlevering digitale pasfoto

Donateur worden van Flash
Wil je Flash ondersteunen, maar volleybal je zelf niet actief, dan is er de mogelijkheid om je aan te melden als verenigingslid. Je ondersteunt dan onze mooie vereniging, ontvangt alle nieuwsbrieven en wordt uitgenodigd voor onze activiteiten. Heb je hier belangstelling voor, stuur een e-mail aan:  ledenadministratie@flashnieuwleusen.nl

Aanmeldingsformulier

Beëindiging lidmaatschap
Wanneer u het lidmaatschap wilt beëindigen, geef dit dan schriftelijk of per e-mail (ledenadministratie@flashnieuwleusen.nl) door. Er geldt een opzegtermijn van drie maanden, waarbij de maand waarin de opzegging door de ledenadministratie wordt ontvangen als eerste maand wordt gerekend. De automatische incasso van de contributie wordt na het verstrijken van die termijn vanzelf stopgezet.
 

Stuur een mail

Overige informatie
Voor eventuele nadere informatie over het aanmelden, de contributie of afmelden, kun je contact opnemen met de ledenadministratie:

Hillie Stolte
Telefoonnummer. 06 – 43 76 37 07
E-mailadres; ledenadministratie@flashnieuwleusen.nl

Stuur een mail