Laatste nieuws
  1. Flash recreanten dames voor 4de keer kampioen in Salland competitie
  2. In memoriam: Roel Kiers
  3. Flash Nieuwleusen D2 sluit af met winst.
  4. Flash Nieuwleusen heren 1 wint seizoen afsluiter.
  5. FLash Nieuwleusen dames 1 OP EIGEN KRACHT GEPROMOVEERD!

Zomerstop

Het volleybalseizoen zit op, afgelopen zaterdag is het Plus Luuk Tijs toernooi ook alweer gespeeld. Dus nu is het even rustig bij Flash, de zomerstop. We hebben een mooi seizoen achter de rug en kunnen er met plezier op terugkijken.
In  september 2018 zijn we verhuisd naar de Spil. Het was best spannend, want we wisten niet precies hoe het ging lopen in ons nieuwe onderkomen. In het begin was het van beide kanten nog even zoeken, maar in de loop van het seizoen zijn we ons er steeds meer thuis gaan voelen.

Qua prestaties zijn er weer prima resultaten behaald. We hebben een CMV team als kampioen mogen huldigen en ook Dames 6 wist promotie in de wacht te slepen. Dames 2 en Dames 3 hebben voor de PD gestreden, maar jammer genoeg lukte het beide teams niet om te promoveren.
We hebben afscheid moeten nemen van een aantal fantastische trainers. We vinden het jammer dat ze Flash verlaten, maar wensen hen veel succes met hun nieuwe uitdagingen.

Wij mogen bijzonder trots zijn op ons eerste herenteam. Zij zijn uitgeroepen tot het sportiefste team van de competitie. Dat is wel een heel mooi compliment.

We hebben het afgelopen seizoen ervaren dat we ook in de prachtige Spil onze vrijwilligers hard nodig hebben. Wat is er het afgelopen jaar in alle commissies weer veel werk verzet om alles in goede  banen te leiden. Onze vrijwilligers zijn onmisbaar en wij willen iedereen hartelijk bedanken voor de grote inzet voor de vereniging.

Geniet allemaal van de zomer en we hopen jullie eind augustus weer te ontmoeten in de Spil.

Tineke Meijerink