Laatste nieuws
  1. In memoriam: Roel Kiers
  2. Flash Nieuwleusen D2 sluit af met winst.
  3. Flash Nieuwleusen heren 1 wint seizoen afsluiter.
  4. FLash Nieuwleusen dames 1 OP EIGEN KRACHT GEPROMOVEERD!
  5. Bij Flash Nieuwleusen D2 was niet alles glitter en Glamour

Even voorstellen, als aspirant bestuurslid …

Mijn naam is Bert Wienen, 47 jaar en ik woon samen met mijn echtgenote Femke en onze 3 dochters in Oudleusen. In 2018 zijn we verhuisd van Wijthmen naar een mooie plek in het buitengebied met veel ruimte. Ik ben werkzaam bij de verzekeraar waarvoor je naar Apeldoorn belt.

Volleyballen deed ik al lang in Wijthmen en heb ook 6 jaar bestuurswerk (penningmeester) gedaan. Zelf volleybal ik nu bij de buurvereniging in Oudleusen.

Onze dochter Marit (14) is vanwege de verhuizing gaan volleyballen bij Flash Nieuwleusen en via die weg kwam ik in gesprek binnen de vereniging.

Bij de meeste (sport)verenigingen zijn vrijwilligers meer dan welkom en dat is bij Flash niet anders. Ik vind het belangrijk dat je als leden/ouders samen de volleybalvereniging draaiende houdt en wil dan ook graag een bijdrage leveren. Nou, dan kan het snel gaan om de vacature van penningmeester op termijn in te vullen.

Samen met huidige penningmeester Alfons Kreule en de overige bestuursleden ga ik de komende tijd aan de slag om mijn weg hierin bij Flash te vinden en verder kennis te maken met jullie.

Wellicht tot binnenkort in De Spil!