Laatste nieuws
  1. In memoriam: Roel Kiers
  2. Flash Nieuwleusen D2 sluit af met winst.
  3. Flash Nieuwleusen heren 1 wint seizoen afsluiter.
  4. FLash Nieuwleusen dames 1 OP EIGEN KRACHT GEPROMOVEERD!
  5. Bij Flash Nieuwleusen D2 was niet alles glitter en Glamour

De Coronastrijd …

Normaal gesproken zouden onze teams deze maand nog volop trainen en de selectieteams zelfs ook nog een poosje in de maand juni. Door de “Covid-19” perikelen zijn er al heel veel weken geen volleybalactiviteiten meer in de Spil. En de strijd tegen dit hardnekkig virus duurt vast nog wel even voort.

Er is gelukkig een klein lichtpuntje gekomen nu de jeugd weer op gepaste afstand mag sporten, maar wel met inachtneming van strenge regels. Ik ben blij dat zij wat meer lucht krijgen om te gaan bewegen. We zijn nu aan het onderzoeken, hoe we dit vorm kunnen geven voor onze Flash-jeugd.

Achter de schermen is er ook al hard gewerkt aan de teamindelingen voor het nieuwe seizoen. De voorlopige indelingen staan op papier en zijn de deur uit. Deze laatste klus van de technische commissie was ook dit jaar weer pittig en sommigen zullen blij verrast zijn en anderen hadden het vast liever anders gezien.
Ik hoop dat jullie begrip hebben voor de moeilijke keuzes die, na veel afwegingen en met een enorme inzet, door ons technisch kader gemaakt zijn. De technische commissie is er gigantisch druk mee om de teams zo goed mogelijk in te delen, passend bij het niveau van spelen en van de vereniging.  Het individuele belang van een speelster/speler kan dan ook niet altijd gehonoreerd worden.

De technische commissie moet ook nog op zoek naar geschikte en capabele trainers/coaches voor elk competitie spelend team. Jammer genoeg hebben we geen blik met trainers die we even open kunnen trekken en het aanbod van volleybaltrainers is ook erg schaars. Voor de meeste teams is er inmiddels een trainer maar dat geldt nog niet voor alle teams. Ik hoop dat jullie begrijpen dat het werk van onze technische commissie ook vrijwilligerswerk is en dat zij buitengewoon veel energie en tijd in onze vereniging steken.

Op social media zijn inmiddels verschillende Flash-filmpjes te zien geweest waarin aandacht wordt gevraagd voor de verschillende vacatures die nog bij diverse commissies en bestuur openstaan.
Ik hoop dat een aantal leden enthousiast en gemotiveerd gaat reageren op deze vacatures.
Samen moeten we tenslotte onze mooie club een warm hart toedragen!

Tineke Meijerink