Laatste nieuws
  1. Dynamo Apeldoorn te sterk voor Flash Nieuwleusen D1
  2. De Bevers te sterk voor Flash D4
  3. D4 treft taaie tegenstander
  4. Olhaco te sterk voor Flash MB1
  5. Flash D2 wint van Tjoba D2

Recreanten

Flash kent een grote groep recreanten, leden die gezellig met z’n allen bezig willen zijn met het spel volleybal. Het sportieve plezier en de sportieve strijd staan voorop. Wij hebben 5 recreantenteams; een gemengd team, 2 heren teams en 2 dames teams. Enkele teams spelen eveneens wedstrijden in regionale competities (Vechtdalcompetitie en Sallandcompetitie).

Het gemengde recreantenteam traint op de woensdagochtend van 10:30 tot 12:00 uur in de Spil. Wil je de fijne kneepjes van het volleyballen onder de knie krijgen, dan ben je in dit team aan het juiste adres. De training wordt verzorgd door Roel Kiers. Voor meer informatie of aanmelden voor dit team, kun je contact opnemen met Kim Leeuwenkuijl (kimleeuwenkuijl@hotmail.com).

Eén heren recreantenteam, recreanten master team (ex-spelers van heren 1 en heren 2 teams), traint op de woensdagavond van 20:30 – 22:00 uur. De contactpersoon voor dit recreanten master team is Germo van de Hoek (germovdhoek@hotmail.com).

Het andere heren recreantenteam en 1 van de dames teams trainen op de maandagavond van 20:00 – 22:00 uur. De contactpersoon voor het herenteam is Henk Krul (henkenjennykrul@hotmail.com). De contactpersoon voor deze damesgroep is Wilma van Blanken (wilmavanblanken@gmail.com).

Het andere dames recreantenteam (voornamelijk voormalig competitiespeelsters) traint eveneens op de maandagavond van 20:00 – 22:00 uur, de contactpersoon hiervoor is: Daniëlle Bredewold (d.bredewold@ooz.nl).

Lijkt recreatievolleybal je leuk? Kom gerust een keer kijken of meespelen, je bent van harte welkom! Voor vragen kun je contact opnemen met één van de hierboven genoemde personen