De laatste wedstrijd van het seizoen slaagde Flash D2 er niet in om een passend slot aan de competitie te geven. Reflex Kampen D2 was vandaag de betere met een eindstand van 0-4 .

De 1e set was er geen vuiltje aan de lucht. Flash en Reflex maakten er een leuke wedstrijd van, tegen het einde werd het spannend. Flash knokte na een 21-24 achterstand terug. Het kreeg zelfs een setpoint maar een onnodige fout gooide roet in het eten. Vanaf toen streden 2 teams voor de set overwinning. Dat er aan het eind van deze set een 36 -38 op de teller stond was wel vreemd. Flash deed zich veel te kort door telkens op setpoint een onnodige fout te produceren. Reflex daarentegen kreeg één kans en was meteen raak.

Dat het serverend bij Flash Nieuwleusen beter moest was wel duidelijk. Reflex toonde wel dat het een goed en ervaren team heeft. Flash bleef vechten voor elk punt, maar zag ook dat er regelmatig een Kamper vesting stond. Wederom op eind van de 2e set produceerde Flash teveel onnodige fouten en bleef opnieuw met lege handen achter, 22-25.

Dit bleef wel even hangen in de 3e set. Reflex was gewoon op dat moment het betere team. Flash D2 begon nog wel goed aan deze set maar kwam gewoon tekort 17 – 25.

Om nog goed gevoel over te houden wouden de dames uit Nieuwleusen nog een set binnen hengelen. Helaas lukte dit net niet. Aan eind van deze set mocht zelfs trainer Wim Sibelt nog even paar punten meespelen, omdat ik als trainer /coach Flash Nieuwleusen ga verlaten. Als verrassing was dit met tegenstander en scheidsrechter geregeld. Super idee en leuk om mee te maken. Dat uiteindelijk Reflex deze set won 24 -26 maakte dan ook niks meer uit.

Flash D2 kan vol trots terug kijken op een heel goed seizoen. Helaas door de vele en langdurige blessures had er misschien meer in gezeten. Flash gaat komende week nog even goed trainen om op 20 april te knallen met de P/D wedstrijden. Flash Nieuwleusen D2 zal het daarin gaan opnemen tegen LVC D1 uit Lemmer en Bas Autowas/Voorsterslag D1 Zwolle om een plek in de 3e divisie. Er wordt gespeeld in Steenwijk. Op welke tijden de wedstrijden zijn is nog niet bekend.

De competitie werd in stijl afgesloten met een groot feest in De Spil.