Laatste nieuws
  1. teamindelingen
  2. Flash Nieuwleusen D2 sluit seizoen goed af
  3. Flash Nieuwleusen D2 wint laatste wedstrijd in De Schakel
  4. Huldiging Dames 5.
  5. Foto’s huldiging XC.

Toernooien

Paddepoel Kroton Beach 2018!

Op 7 en 8 juli is het dan zover: Paddepoel Kroton Beach 2018! Op zaterdag spelen mix, dames en heren van 3e, 4e klasse en reacreanten. Op zondag spelen alle dames en heren van de 2e klasse en hoger. Tevens zal er op zaterdag een leuke BBQ georganiseerd worden. Heb jij je team nog niet op gegeven, doe dit dan snel! Schrijf je in op: https://kroton.nl/beach2018/. Ga naar: https://www.facebook.com/events/370316626814094/ voor het Facebook evenement.

Naast het reguliere toernooi zal er dit jaar nog een apart jeugdtoernooi op de zondag worden gehouden voor de b en c jeugd (a jeugd kan meedoen aan het reguliere toernooi). https://www.facebook.com/events/180743626088098/

Ritola September Toernooi 2018

vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 september 2018

De competitie van volleybalseizoen 2017/2018 zit er (bijna) weer op. Achter de schermen wordt er weer druk gewerkt aan de voorbereidingen voor het seizoen 2018/2019.

De Toernooicommissie van Volleybalvereniging Ritola is ook al weer bezig met de voorbereidingen voor het jaarlijkse Ritola September Toernooi 2018. Deze is dit jaar op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 september 2018 in Sporthal De Zwet Zuidlaren.

In bijgaand aanmeldingsformulier kunt u lezen voor welke klasse het toernooi bestemd is.

Net als in voorafgaande jaren kunnen wij afhankelijk van de aanmeldingen besluiten en poule te schrappen en een extra poule van andere klasse toe te voegen..

Heeft u belangstelling om mee te doen, vul het bijgevoegde aanmeldingsformulier in en stuur hem naar toernooicommissie@ritolavolleybal.nl

Online aanmelden kan ook via onze site: http://www.ritolavolleybal.nl/activiteiten/33-2/inschrijven/

Door ervaringen van de afgelopen jaren is gebleken dat de belangstelling om mee te doen aan dit toernooi groot is, wacht daarom niet te lang met het inschrijven.  Vol = Vol.

Het toernooi is ook te vinden op de toernooikalender van de NeVoBo.

Voor mee informatie over de vereniging Ritola kun je kijken op www.ritolavolleybal.nl

Inschrijfformulier

Rabobank Kangeroe ABC Starttoernooi

Zaterdag 8 september 2018

Uitnodiging jeugdteams voor deelname aan het Rabobank Kangeroe ABC Starttoernooi te Hardenberg. Dit is voor alle junioren in diverse klassen.

Dit toernooi wordt gehouden op 8 september.

Klik HIER voor meer info en opgave.

Flater toernooi Ommen

september 2018

​De inschrijving voor hét voorbereidingstoernooi voor het nieuwe indoorseizoen is open!
Kosten: Senioren €35 | Jeugd €25 | CMV €10
Spelen in de Carrousel te Ommen. 
Volco zorgt voor scheidsrechters. 
Goede volleybalvloer

Wees er snel bij. Ervaring leert dat we vaak al voor de zomer helemaal vol zitten.

Hanze Beachvolleybal

mei t/m augustus 2018

De inschrijving voor het nieuwe beachvolleybalseizoen is geopend!

Vanaf 1 mei beginnen onze beachvolleybaltrainingen weer op Sportpark de Marslanden in Zwolle. Elke dinsdag en donderdagavond wordt er getraind op verschillende niveaus. Bij het beachvolleyballen zijn zowel tactiek en techniek erg belangrijk. Tijdens trainingen helpen de trainers van Hanze beachvolleybal je om deze skills stap-voor-stap onder de knie te krijgen, passend bij jouw niveau. Bij Hanzebeachvolleybal kan er van mei t/m augustus getraind worden. Een beetje volleybalervaring is een pré, maar niet noodzakelijk. Speel je al jaren (beach-)volleybal, maar wil je jezelf verbeteren? Schrijf je dan meteen bij ons in!

Jeugd tussen 12-16 jaar met volleybalervaring is welkom tussen 18.00u-19.30u, de volwassenen trainen vanaf 19.30u. Een eerste training is gratis en daarvoor kan je je aanmelden via hanzebeachvolleybal@gmail.com.

Daarnaast hebben we maandelijks een 2×2 toernooi waar je als lid (of niet-lid) voor een klein bedrag aan mee kan doen. Tijdens deze toernooien kun je de geleerde skills in praktijk brengen.

Onze toernooidata zijn:
maandag 21 mei
zondag 10 juni
zondag 8 juli
zondag 26 augustus (met BBQ)

Bekijk onze site voor meer informatie.
Tot op het zand!
Sportieve groet,
Hanze Beachvolleybal

 

BeachMe Beachvolleybal 

Beach kalender voor onze regio, de recreanten Beachcompetitie en ons 2 tegen 2 beachtoernooi.