Laatste nieuws
  1. Flash Nieuwleusen D2 op P/D koers
  2. Flash Nieuwleusen D2 verlaat met opgeheven hoofd het bekertoernooi.
  3. Een 5 setter voor D2
  4. Winst voor Flash Dames 1
  5. Flash noteert 3de kampioen op rij dit seizoen; Dames 5!

Toernooien

Hanze Beachvolleybal

De inschrijving voor het nieuwe beachvolleybalseizoen is geopend!

Vanaf 1 mei beginnen onze beachvolleybaltrainingen weer op Sportpark de Marslanden in Zwolle. Elke dinsdag en donderdagavond wordt er getraind op verschillende niveaus. Bij het beachvolleyballen zijn zowel tactiek en techniek erg belangrijk. Tijdens trainingen helpen de trainers van Hanze beachvolleybal je om deze skills stap-voor-stap onder de knie te krijgen, passend bij jouw niveau. Bij Hanzebeachvolleybal kan er van mei t/m augustus getraind worden. Een beetje volleybalervaring is een pré, maar niet noodzakelijk. Speel je al jaren (beach-)volleybal, maar wil je jezelf verbeteren? Schrijf je dan meteen bij ons in!

Jeugd tussen 12-16 jaar met volleybalervaring is welkom tussen 18.00u-19.30u, de volwassenen trainen vanaf 19.30u. Een eerste training is gratis en daarvoor kan je je aanmelden via hanzebeachvolleybal@gmail.com.

Daarnaast hebben we maandelijks een 2×2 toernooi waar je als lid (of niet-lid) voor een klein bedrag aan mee kan doen. Tijdens deze toernooien kun je de geleerde skills in praktijk brengen.

Onze toernooidata zijn:
maandag 21 mei
zondag 10 juni
zondag 8 juli
zondag 26 augustus (met BBQ)

Bekijk onze site voor meer informatie.
Tot op het zand!
Sportieve groet,
Hanze Beachvolleybal

Flater toernooi Ommen

​De inschrijving voor hét voorbereidingstoernooi voor het nieuwe indoorseizoen is open!
Kosten: Senioren €35 | Jeugd €25 | CMV €10
Spelen in de Carrousel te Ommen. 
Volco zorgt voor scheidsrechters. 
Goede volleybalvloer

Wees er snel bij. Ervaring leert dat we vaak al voor de zomer helemaal vol zitten.

BeachMe Beachvolleybal 

Beach kalender voor onze regio, de recreanten Beachcompetitie en ons 2 tegen 2 beachtoernooi. 

DKV toernooi in Groningen, 1 t/m 3 juni 2018

We willen jullie nu graag laten weten dat het thema bekend is en de inschrijvingen geopend zijn! Het thema voor het toernooi en de feestjes is ‘DKV gaat los in het junglebos!’.

Wat was dat ook alweer, het DKV toernooi? Het DKV toernooi vindt plaats op 1 t/m 3 juni 2018 in Groningen, waarvan de toernooidagen op 2 en 3 juni zijn. Binnen wordt er gespeeld van de 3e divisie tot de eredivisie, en buiten spelen alle andere niveaus op grasvelden. Naast het volleyballen zijn er ook feestjes op vrijdag en zaterdag. Voor teams die van wat verder komen kan er gezellig gekampeerd worden op het terrein van het sportcentrum.

Aanmelden kan via de website: http://www.dkvtoernooi.nl/nl/schrijf-je-in/. Wil je up to date blijven van alle aankondigingen en ander leuk nieuws, volg ons dan op Facebook: https://www.facebook.com/DKVtournament/. Als je vragen hebt, kun je een kijkje nemen op onze website: www.dkvtoernooi.nl. Het is ook mogelijk om te mailen naar info@dkvtoernooi.nl. Hopelijk tot op 1, 2 en 3 juni!

2×2 toernooi voor jongens in de ABC leeftijd, 2 mei 2018 in sporthal Olympus in Assen

Om de jongens wat extra’s te bieden naast de reguliere competitie organiseren we in de meivakantie, op woensdag 2 mei 2018 in sporthal Olympus in Assen, voor de 2e keer dit jaar een 2 tegen 2 toernooi. Jongens kunnen inschrijven met een team van 2 of 3spelers in de A, B of C categorie hoog of laag. Kosten zijn €10.- per team. De wedstrijden worden gespeeld in de ochtend en de middag. Inschrijven kan via dit formulier. Inschrijven hoeft niet via de club, deelnemers kunnen dit zelf, dus stuur de info vooral door naar je leden. Wil je graag eerst meer informatie, neem dan contact op met het regiokantoor op telefoonnummer (0513) 65 69 69.