Na een treurig verlies van vorige week tegen De Bevers, stond afgelopen zaterdag Oranje Nassau DS2 op het programma. Deze dames staan momenteel 9de in de ranglijst en Flash Nieuwleusen 2de.Dat zegt natuurlijk niks.

De eerste set begon Flash goed, maar het ging al snel gelijk op. Oranje Nassau kwam weer wat dichterbij en ging gelijk op met Flash. Oranje Nassau kwam op een lichte voorsprong maar flash wist dit te winnen met 26-24.

De tweede set begon goed, flash wist goed uit te lopen en nam deze set ook mee met een winst van 25-13

De derde set, altijd spannend. De set ging gelijk op. Flash liet zelf punten liggen en kon deze set helaas niet meenemen. En werd verloren met een stand van 25-17

Deze set moest Flash winnen om nog 4 punten mee naar Nieuwleusen te kunnen nemen. Het was een spannende set, ook deze set ging weer aardig gelijk op. Allebei wat voorsprongen maar gelukkig wist Flash deze set binnen te slepen met een stand van 25-22.

Flash neemt 4 punten mee naar huis en blijft daardoor nog op de 2de plek te staan. Flash blijft hard doortrainen om deze plek te behouden, er is nu een kleine maand rust voor ons in de competitie.

De volgende wedstrijd zal 10 maart gespeeld worden tegen Sudosa-Desto DS3 om 18:00 thuis.

Publiek is van harte welkom!