Flash Nieuwleusen D2 zette voor de wedstrijd een gezamenlijke Flash tattoo op diverse ledematen. Deze moest nog gezet worden na het sinterkerstfeest van Flash D2. Dit had gelukkig een positieve uitwerking op het team .Flash won met 3-1 van Captains Kangeroe D2.

Flash Nieuwleusen en Kangeroe stonden vooraf gelijk op de ranglijst. Flash had op de spelverdeling wat personele problemen. Gelukkig was Eva uit D5 bereid om deze taak op haar te nemen . En dat deed zij uitstekend!!

Zij serveerde hoogst persoonlijk acht punten op rij en zorgde er zo voor dat Flash een uitstekende start kende. Flash bleef de hele set sterk spelen en gaf Kangeroe eigenlijk geen kans.(25-15)

De 2e set een heel ander verloop. Flash en Kangeroe waren nu meer aan elkaar gewaagd. Maar halverwege serveerde Kangeroe, Flash even naar de achtergrond en pakte brutaal een ruime voorsprong. Flash vocht zich nog terug in de wedstrijd, maar moest toezien dat Kangeroe de eerste setpunten kreeg. Kangeroe verzuimde om dit af te maken. Flash sprong hier veel beter mee om en verzilverde het allereerste setpunt. (27-25)

Op naar set drie. Kangeroe was gebroken. Flash kon rustig spelen zonder dat het echt  moeilijk kreeg. Flash pakte dan ook vrij eenvoudig deze set.(25-17)

De overwinning was binnen, nu alleen nog set vier nog afmaken. Maar Flash speelde veel te wisselvallig. Goede en matige momenten wisselden zich te  snel af. Gelukkig deed Kangeroe hier ook vrolijk aan mee.

Maar tegen eind van deze laatste set leek Flash toch nog de set te pakken. Maar Flash maakte aanvallend teveel onnodige fouten en liet zo 5 matchpoints liggen. Kangeroe sprong veel beter met dit buitenkansje om en trok alsnog de set naar zich toe(24-26). Desondanks een prima overwinning.

Flash Nieuwleusen moet zo vlak voor de kerstdagen nog één wedstrijd spelen. Flash neemt het dan op tegen  CSV D3.