Laatste nieuws
  1. Flash recreanten dames voor 4de keer kampioen in Salland competitie
  2. In memoriam: Roel Kiers
  3. Flash Nieuwleusen D2 sluit af met winst.
  4. Flash Nieuwleusen heren 1 wint seizoen afsluiter.
  5. FLash Nieuwleusen dames 1 OP EIGEN KRACHT GEPROMOVEERD!

Oproep CMV-trainers

Ieder seizoen geven wij als Flash de mogelijkheid aan kinderen van 6 t/m 12 jaar te volleyballen binnen het zogenaamde CMV (Cool Moves Volleybal), in de volksmond “mini-volleybal” genoemd.

Dit seizoen zijn dat 12 teams met gemiddeld 6 kinderen per team.
Om dit iedere week weer succesvol te laten verlopen zijn er vele vrijwilligers wekelijks bereid hun steentje bij te dragen aan het mini-volleybal binnen Flash Nieuwleusen. Denk daarbij aan trainers, coaches, assistenten, “wasouders” etc.

Gezien de grote groep “instromers” hebben wij dringend behoefte aan trainers die bereid zijn éénmaal per week een uurtje vrij te maken om deze jeugd training te geven.

Mochten we niet voldoende vrijwilligers kunnen krijgen dan dreigt de maatregel: een ledenstop voor de CMV. Iets wat we met z’n allen natuurlijk willen voorkomen.’

Daarnaast krijgen de niveaus N4 en N5 op de dinsdagavond extra trainingen aangeboden.
Deze groep is inmiddels ook zo groot dat wij hier 3 extra trainers kunnen gebruiken.

Indien je het leuk lijkt en je denkt dat je een positieve bijdrage kan leveren aan het CMV, meld je dan aan via volleybal-minis-flash@hotmail.com

Heb je vragen of wil je graag meer informatie, dan mag je onze CMV coördinatoren, Wieteke, Roel of Diana ook altijd even aanschieten voor of na de CMV trainingen.

Wij hopen op voldoende enthousiaste aanmeldingen!

Technische Commissie