Laatste nieuws
  1. Flash recreanten dames voor 4de keer kampioen in Salland competitie
  2. In memoriam: Roel Kiers
  3. Flash Nieuwleusen D2 sluit af met winst.
  4. Flash Nieuwleusen heren 1 wint seizoen afsluiter.
  5. FLash Nieuwleusen dames 1 OP EIGEN KRACHT GEPROMOVEERD!

Uitnodiging Rabo Vrijwilligers PowerParty

“Vrijwilligers zijn de Power waar elke vereniging of stichting op draait.”

Vrijwilligers zijn uniek en vormen het fundament van elke vereniging of stichting. Vrijwilligers zorgen ervoor dat we met elkaar kunnen sporten, muziek kunnen maken of kunnen schitteren op het toneel. Ook spelen vrijwilligers een belangrijke maatschappelijke rol bij de zorg voor senioren en minder validen en zetten vrijwilligers zich in om de buurt te versterken. Noaberschap ten voeten uit!

Iedereen is welkom!
Omzien naar elkaar. Het lijkt bijna normaal wat vrijwilligers doen, maar eigenlijk is het juist heel bijzonder. Daarom willen we alle vrijwilligers uit onze prachtige regio bedanken voor hun bijdrage aan onze gemeenschap. Of jullie organisatie nu heeft meegedaan aan de Rabobank Clubkas Campagne of Rabobank Coöperatie Weken: iedereen is welkom!

Wij leggen jullie vrijwilligers in de watten
Want dat verdienen ze! Dit willen we doen in de vorm van de Rabo PowerParty voor vrijwilligers op donderdag 29 november 2018 bij manege Klein Oever in Balkbrug. Tijdens deze avond maken we ook de uitslag bekend van de Coöperatie Weken, onze donatiecampagne voor maatschappelijke organisaties. Stel je een avond voor met livemuziek, lange tafels, (duurzame) food & drinks en veel gezelligheid! 

Locatie
Manege Klein Oever in Balkbrug

Programma

18.30-19.00 uur Inloop en PowerWelkom
19.00-19.15 uur PowerStart Rabobank
19.15-20.30 uur PowerFood-markt met muziek van Bar & Booz
20.30-21.00 uur PowerUitreiking (bonus)prijzen Rabobank Coöperatie Weken
21.00-22.30 uur PowerParty met muziek van Bar & Booz

Aanmelden (vol=vol)
Per vereniging of stichting is er plek voor maximaal tien vrijwilligers die het verdienen om in het zonnetje gezet te worden. Als je wil aanmelden dan graag een e-mail sturen naar: vrijwilligers@flashnieuwleusen.nl.