Laatste nieuws
  1. Flash Nieuwleusen heren 1 wint seizoen afsluiter.
  2. FLash Nieuwleusen dames 1 OP EIGEN KRACHT GEPROMOVEERD!
  3. Bij Flash Nieuwleusen D2 was niet alles glitter en Glamour
  4. Flash Nieuwleusen verliest punten in Peize
  5. Feestje uitgesteld v(d)oor Flash

Op de drempel van 2018/2019 …

Over een paar weken gaan we  over naar een nieuw jaar, volop met kansen en ontwikkelingen. Ik realiseer me terdege dat we het afgelopen jaar al heel wat drempels over zijn gegaan. De ene hobbel was wat groter dan de andere, maar het is toch gelukt.

Begin 2018 zagen we Kulturhus de Spil, ons nieuwe onderkomen, gestaag verrijzen. Met de start van het nieuwe seizoen mochten we onze intrek nemen in dit prachtige gebouw. Daarvoor hadden wij  met pijn in ons Flash-hart afscheid genomen van ons Flashpoint. 

Inmiddels zijn we vier maanden in de Spil en krijgt alles zo langzamerhand een plekje en gaan wij onze draai vinden. Vooraf hebben we nauwelijks in kunnen schatten wat voor een impact een dergelijke verandering voor een vereniging met zich mee brengt. Alles wat met name qua accommodatie en faciliteiten heel vanzelfsprekend was, moet nu overlegd worden en dat is ook voor Flash zeker wennen. 

Er zijn gelukkig in samenwerking met de Spil mooie processen in gang gezet. We zijn blij dat er weer Flash-vrijwilligers achter de bar staan, activiteiten in overleg georganiseerd kunnen worden en onze thuiswedstrijden in de evenementenhal met tribune gespeeld worden. Bij de wedstrijden is deze hal bijna omgetoverd tot “Flash-hal”.

Het jaar 2019 zie ik dan ook met vertrouwen tegemoet. Sportief gezien draaien we heel goed mee in de diverse competities en de grote aanwas bij onze CMV jeugd is iets om heel trots op te zijn. Daarnaast zijn er, zoals eerder gemeld, ook in de Spil weer heel veel vrijwilligers van Flash actief. Samen met jullie durf ik daarom met een gerust gevoel de drempel naar 2019 overstappen.

Prettige feestdagen en een sportief en gezond 2019!

Tineke Meijerink