Laatste nieuws
  1. Flash recreanten dames voor 4de keer kampioen in Salland competitie
  2. In memoriam: Roel Kiers
  3. Flash Nieuwleusen D2 sluit af met winst.
  4. Flash Nieuwleusen heren 1 wint seizoen afsluiter.
  5. FLash Nieuwleusen dames 1 OP EIGEN KRACHT GEPROMOVEERD!

Tibben in het mini-veld!

Als oud-volleyballer is Arvid Tibben van Tibben vloeren – gordijnen – zonwering Nieuwleusen toch nog vaak in het veld van Flash te vinden. Als trotse shirtsponsor van de mini’s springt de naam Tibben nog regelmatig door het veld.

“Misschien beter ook dat ik zelf niet meer speel, want ik moest het vooral hebben van mijn inzet en felle enthousiasme, maar wat vond ik het mooi, spelen bij de Heren teams. Gezelligheid en fanatisme in en buiten het veld.”

Jeugd heeft de toekomst
Klinkt cliché, maar het is gewoon waar. Een vereniging met zo’n grote jeugd heeft echt toekomst. Al beseffen wij dat dit ook veel inzet vergt van de trainers en vrijwilligers. Mooi dat dit Flash lukt!

“Prachtig om te zien die jonge kinderen met passie voor sport en spel. Ik vind het mooi dat ik, ondanks dat zelf spelen niet meer te combineren is met mijn bedrijf, zo nog mijn steentje kan bijdragen aan deze mooie vereniging.”

Trots
Onze dochter Nienke (10 jaar) speelt zelf bij de mini’s. Er is niks mooiers dan dat ze met rode wangen en schitterende ogen van het veld komt.

“Ons nieuwe logo krijgt een plek in het veld en ik kan straks trots zeggen dat het aanstormend talent van Flash in mijn ‘club-kleuren’ over het veld rent. Mooi toch!”

Iedereen van Tibben Nieuwleusen wenst Flash heel veel sportief speelplezier.