Laatste nieuws
  1. In memoriam: Roel Kiers
  2. Flash Nieuwleusen D2 sluit af met winst.
  3. Flash Nieuwleusen heren 1 wint seizoen afsluiter.
  4. FLash Nieuwleusen dames 1 OP EIGEN KRACHT GEPROMOVEERD!
  5. Bij Flash Nieuwleusen D2 was niet alles glitter en Glamour

Inleveren teamtassen/kleding en kleding ruilen

Het seizoen zit erop, de wedstrijdkleding kan weer worden ingeleverd. Op dinsdag 28 en woensdag 29 mei van 19:30 – 21:00 uur in het IJsclubgebouw wordt het volgende door de kledingverantwoordelijke van ieder team (ook CMV) ingeleverd:

De teamtassen bestaan uit:

  • Wedstrijdshirtjes
  • Inspeelshirtjes (indien van toepassing)
  • Coachshirt en/of coachjas (ook als de coach blijft, toch inleveren)

Niet complete tassen worden niet geaccepteerd. We hopen een ieders medewerking hierin. Daarnaast vragen wij of men wil aangeven indien er iets mankeert aan de kleding wat gerepareerd moet worden. Graag op het kledingstuk vermelden wat er mee aan de hand is. 
Uiteraard zullen er ook altijd mensen zijn die besluiten te stoppen met competitiespelen (bij Flash). Willen jullie ook op de inleverdata 28 en 29 mei, zoals hierboven genoemd, jullie trainingspak (gewassen) en sporttas inleveren? Voor het inleveren van de kleding geldt; lever het s.v.p. schoon in en zorg dat de tas leeg is.

Op dinsdag 12 juni van 19.30-21.00 uur in het IJsclubgebouw staat een avond gepland om persoonlijke kleding (trainingspak/tas) te ruilen of om kleding op te halen voor de leden die in een competitieteam komen.
Mocht het zo zijn dat er iets aan je kleding mankeert wat gerepareerd moet worden, dan is ook daar gelegenheid voor om dit door te geven.

Ps.: Bij aanvang van het nieuwe seizoen doen we opnieuw bericht uit over het ophalen van de teamtassen en overige kleding.

Bedankt voor jullie medewerking!

Hartelijke groet,

De kledingcommissie
kleding@flashnieuwleusen.nl