Laatste nieuws
  1. In memoriam: Roel Kiers
  2. Flash Nieuwleusen D2 sluit af met winst.
  3. Flash Nieuwleusen heren 1 wint seizoen afsluiter.
  4. FLash Nieuwleusen dames 1 OP EIGEN KRACHT GEPROMOVEERD!
  5. Bij Flash Nieuwleusen D2 was niet alles glitter en Glamour

Grote Clubactie

Zaterdag 14 september is  de Grote Clubactie gestart. Flash doet ook mee en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. De jeugdleden hebben inmiddels de loten ontvangen die ze kunnen gaan verkopen. Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! De opbrengst wordt gebruikt om leuke activiteiten voor jullie te organiseren. Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Wij werken met: Verkoopboekjes.
Met het verkoopboekje en een pen ga je langs bij familie, vrienden en buurtbewoners (let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn). De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging’ (let op: neem geen geld aan) en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging’). De koper kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn voordeur plakken. De koper kan via internet kijken of hij of zij een prijs heeft gewonnen. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 11 december 2019.

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij mini-coördinatoren Mireille en Melanie. Zij zorgen ervoor dat het verder in orde komt. Wil je meer verkopen? Dan kan Mireille of Melanie jou een nieuw boekje geven.

De 20-loten-actie
Alle deelnemers die 20 loten of meer verkopen, ontvangen een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Snowworld, Krazy Kangaroo en Optisport*. Ook kun je een 2e artikel gratis bestellen bij masita.com.

*Geldig bij­ Bobbejaanland, Snowworld, Krazy Kangaroo en Optisport. 1 gratis entreekaart in combinatie met 1 volbetalende persoon. K­ijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op clubactie.nl/lotenverkopers.

Voor de 5 beste verkopers is er iets leuks te winnen! Jullie krijgen 2 weken de tijd om loten te verkopen.

Heel veel succes met de verkoop van de loten!

Activiteitencommissie