Laatste nieuws
  1. In memoriam: Roel Kiers
  2. Flash Nieuwleusen D2 sluit af met winst.
  3. Flash Nieuwleusen heren 1 wint seizoen afsluiter.
  4. FLash Nieuwleusen dames 1 OP EIGEN KRACHT GEPROMOVEERD!
  5. Bij Flash Nieuwleusen D2 was niet alles glitter en Glamour

Winterstop …

Gelukkig hoeft de volleybal zich nooit druk te maken over het wel of niet doorgaan van de wedstrijden in verband met weersomstandigheden. Dat is iets wat bij onder andere voetbal, vooral in deze periode, wel kan spelen. Dat betekent ook dat wij bij de start van het seizoen precies weten wanneer de wedstrijden gespeeld gaan worden. Daarnaast is het ook heerlijk dat je bij slecht weer de warmte van de sporthal op kunt zoeken. Nu het eind van het jaar in zicht komt hebben we wel een “winterstop ”.

In augustus zijn we voor het tweede seizoen gestart in Kulturhus de Spil. Inmiddels zijn we goed gewend in ons nieuwe onderkomen en wordt alles nog steeds mooier en gezelliger aangekleed.
We hebben op onze speeldagen prachtige banners, matten met Flash logo’s en meer promotiematerialen maar het Flash-gevoel moeten we nog steeds zelf maken. Ook de verschillende commissies doen daar hun uiterste best voor. We konden kort geleden genieten van een prachtige “Las Vegas” avond en een heel gezellige spelletjesavond. En niet te vergeten natuurlijk het traditionele Martin Flier mixtoernooi. Dat zijn de avonden waarop we elkaar ook weten te vinden en de clubbinding versterken.

Qua prestaties kunnen we als vereniging ook alleen maar trots zijn. De meeste dames- en herenteams draaien in de bovenste regionen van de competitie mee. Ook zijn er de afgelopen weken welgeteld 5 teams kampioen geworden, N6-3, N2-1, N2-2, N3-2 en XB1. Wat een fantastische prestatie van de teamleden, trainers en coaches.  We mogen hier super trots op zijn en ook naar buiten uitdragen.

Uiteraard is dit alles alleen mogelijk door de tomeloze inzet van onze vrijwilligers. Hoe zouden we alles zonder hen voor elkaar moeten krijgen? Al deze mensen wil ik buitengewoon bedanken voor hun grote inzet in het afgelopen jaar. Ik hoop dat we ook in het nieuwe jaar weer een beroep op jullie mogen doen.

Ik wens jullie allen een gezond, sportief en inspirerend 2020 toe!

Tineke Meijerink