Laatste nieuws
  1. Flash recreanten dames voor 4de keer kampioen in Salland competitie
  2. In memoriam: Roel Kiers
  3. Flash Nieuwleusen D2 sluit af met winst.
  4. Flash Nieuwleusen heren 1 wint seizoen afsluiter.
  5. FLash Nieuwleusen dames 1 OP EIGEN KRACHT GEPROMOVEERD!

Promotie seniorenteams en Regio scheidsrechters

De tweede seizoenshelft is begonnen! Dames 1, 2 en 3 draaien goed mee in de competitie en de kans op promotie is groot.

Promotie voor deze teams betekent dat Flash meer regioscheidsrechters moet leveren en op dit moment kunnen we hier niet aan voldoen. Dus als alle damesteams promoveren heeft Flash een tekort aan regioscheidsrechters.

Een nieuwe regel van de Nevobo is dat de inschrijving pas volledig is als niet alleen de teamopgave maar ook de beschikbaarheid van de regio scheidsrechters is ingevuld. Op 15 mei moet de inschrijving volledig zijn, zo niet dan worden de teams niet in de competitie opgenomen.

Jullie snappen dat Flash dus hard op zoek is naar scheidsrechters die hogerop willen fluiten. 

Flash heeft hierbij een begeleidende rol. Zo organiseren we in maart een scheidsrechtersavond waar meer informatie gegeven wordt over het fluiten als regioscheidsrechter. Daarnaast is er een werkgroep regioscheidsrechters waarin relevante thema’s over het fluiten besproken worden en we van elkaar leren, hier kan je ook deel vanuit maken. 

Waar fluit je als regioscheidsrechter?
Bij thuiswedstrijden op promotieklasse en 3e divisie niveau. Daarnaast is het ook mogelijk om bij uitwedstrijden ingedeeld te worden bij voorkeur. 

Krijg ik hier als regioscheidsrechter iets voor terug?
Ja, het fluiten moet je plezier opleveren en daarnaast is er de waardering van alle spelers. Want zonder scheids kun je naar je wedstrijd fluiten!

Maar vanuit de Nevobo is er een financiële vergoeding van 10 euro per wedstrijd en een reiskostenvergoeding. 

Wij zien jullie reacties graag tegemoet zodat volgend seizoen ook weer een topseizoen wordt! 

Stuur je aanmelding naar Melanie Mijnheer, melaniemijnheer@hotmail.com , 0636592391. Ook wanneer je nog vragen hebt of meer informatie wilt, neem gerust contact op.