Laatste nieuws
  1. Flash Nieuwleusen heren 1 wint seizoen afsluiter.
  2. FLash Nieuwleusen dames 1 OP EIGEN KRACHT GEPROMOVEERD!
  3. Bij Flash Nieuwleusen D2 was niet alles glitter en Glamour
  4. Flash Nieuwleusen verliest punten in Peize
  5. Feestje uitgesteld v(d)oor Flash

Helga Schuurman Schoenen & Podologie is van vele markten thuis

 

Sinds kort heeft MA1 inspeelshirts die zijn gesponsord door Helga Schuurman Schoenen & Podologie. Voor diegenen die Helga Schuurman Schoenen & Podologie nog niet kennen, hieronder een stukje over wat zij doen.

 

Helga Schuurman Schoenen & Podologie is van vele markten thuis. Niet alleen biedt de winkel in Nieuwleusen actuele schoenenmode, als podologe (voetkundige) heeft Helga Schuurman veel kennis in huis op het gebied van voetklachten en aangepast schoeisel. Daarnaast heeft de winkel een uitgebreide sleutelservice. Schoenmaker Arjan Fossen kan vrijwel elke sleutel – handmatig of elektronisch, voor gebouwen en voor de auto – repareren en bijmaken.

Een schoen die optimaal past is niet alleen comfortabel, maar ook essentieel voor uw gezondheid. Volgens onderzoekers draagt ruim 80 procent (!) van de Nederlandse bevolking ‘verkeerde’ schoenen. Het vinden van passende schoenen wordt gecompliceerder door de verschillen in voeten. De één heeft platte, de ander weer holle voeten. De één heeft lastige tenen en de ander juist niet. Ook de pasvorm van verschillende merken varieert. Dat maakt het lastig om de juiste maat en pasvorm te vinden. In Nederland komen de Franse (38-39-40) en Engelse maten (5-5½-6-6½) het meest voor. Als je perfecte schoenen wilt dragen, moet je niet alleen de juiste lengtemaat weten, maar zeker ook de juiste breedtemaat. Wij verkopen schoenbreedte F ~ G ~ H ~ K ~ M en semi-orthopedische breedtematen. Voor mensen met speciale voeten heeft Helga Schuurman Schoenen en Podologie een ruime keuze. Laat uw voeten in onze winkel opmeten voor de juiste lengte- en breedtemaat en ervaar ook hoe een perfect passende schoen aanvoelt.

Niet goed passende schoenen leidt tot allerlei voetklachten: een branderig gevoel in de voorvoeten, zere tenen en/of blauwe teennagels. Maar verkeerd schoeisel kan ook leiden tot knie- of rugklachten. Heeft u moeilijke voeten? Dan zoeken we bij Helga Schuurman Schoenen en Podologie graag een paar goed passende schoenen uit, natuurlijk in de juiste lengte- én breedtemaat. 

U bent van harte welkom in onze winkel.

Helga Schuurman Schoenen & Podologie
Burgemeester Backxlaan 37-B
7711 AN  Nieuwleusen
T 0529 481 429
www.helgaschuurmanschoenen.nl