Laatste nieuws
  1. Flash recreanten dames voor 4de keer kampioen in Salland competitie
  2. In memoriam: Roel Kiers
  3. Flash Nieuwleusen D2 sluit af met winst.
  4. Flash Nieuwleusen heren 1 wint seizoen afsluiter.
  5. FLash Nieuwleusen dames 1 OP EIGEN KRACHT GEPROMOVEERD!

Passen nieuwe wedstrijdkleding

Afgelopen jaar zijn de Kleding- en Sponsorcommissie druk geweest met het zoeken naar een nieuwe lijn voor de Flash kleding. Met veel plezier berichten we jullie dat dit gelukt is en dat ook sponsoring voor de komende 4 jaar bijna rond is! Vanaf volgend seizoen wordt Craft de leverancier van onze Flash kleding en zoals voorgaande jaren wordt dit geregeld via Sportimo. 

Hoe de nieuwe kledinglijn eruit gaat zien blijft nog een verrassing; het wedstrijd shirt wordt op dit moment ontworpen. Alle bedrukking waaronder sponsor uitingen en nummering wordt via sublimatie in de stof “gebakken”. Het resultaat is een heldere print die kras- en was bestendig is. We hanteren 2 lijnen, 1 voor de CMV en 1 voor de ABC Jeugd/Dames/Herenlijn.   

Binnenkort zijn er pas-avonden voor alle competitiespelende leden (ABC-jeugd/Dames/Heren en CMV spelers die volgend seizoen C jeugd worden) om zowel wedstrijdshirt, broekje als trainingspak te passen.

Deze worden gehouden op:

  • Dinsdag 10 maart – 19.00-20.30 uur
  • Woensdag 11 maart – 19.00-20.30 uur
  • Donderdag 12 maart – 19.00-20.30 uur
  • Zaterdag 14 maart – 10.00-12.00 uur

We vragen graag jullie medewerking om dit project zo goed mogelijk te laten verlopen zodat iedereen op tijd zijn Flash kleding kan ontvangen. Na deze 4 data is er geen mogelijk meer om te passen. 

Kledingcommissie