Laatste nieuws
  1. Flash recreanten dames voor 4de keer kampioen in Salland competitie
  2. In memoriam: Roel Kiers
  3. Flash Nieuwleusen D2 sluit af met winst.
  4. Flash Nieuwleusen heren 1 wint seizoen afsluiter.
  5. FLash Nieuwleusen dames 1 OP EIGEN KRACHT GEPROMOVEERD!

CMV en A-, B- en C-jeugd buiten volleyballen vanaf 26 mei!

Na aanleiding van de laatste richtlijnen heeft het bestuur in overleg met de TC geregeld dat de jeugd hun trainingen kunnen oppakken. Vanaf dinsdag 26 mei start de A-B-C jeugd met trainen op het evenemententerrein aan de Bosmansweg, donderdag 28 mei zullen de CMV-spelers voor de 1e keer de velden betreden. Er worden vier volleybalvelden opgebouwd op het evenementen terrein. Natuurlijk worden de veiligheid- en hygiëne regels van het RIVM, het protocol ‘verantwoord sporten’ van Gemeente Dalfsen en het protocol van de Nevobo (afgestemd met NOC*NSF) gevolgd. 

Tijdens de trainingen zijn naast de trainers ook de coördinatoren aanwezig; CMV jeugd: Mireille Huzen en Manon van Blanken // ABC jeugd: Marcha Bollemaat en Eline Bloemers, herkenbaar aan een geel hesje.

Begin volgende week krijgen alle CMV- en A-B-C spelers gedetailleerde informatie over de buiten training en alle regels die gevolgd moeten worden. Ook worden alle CMV en A-B-C trainers nauwkeurig van te voren geïnformeerd. Plezier staat voorop bij deze buitentraining en weer het team gevoel ervaren! Blijf gezond allemaal!

TC Jeugd – Marcha Bollemaat en Eline Bloemers

CMV Jeugd – Mireille Huzen en Manon van Blanken

Bestuur – Tineke, Sjouke, Bert, Alfons, Monique