Laatste nieuws
  1. Flash recreanten dames voor 4de keer kampioen in Salland competitie
  2. In memoriam: Roel Kiers
  3. Flash Nieuwleusen D2 sluit af met winst.
  4. Flash Nieuwleusen heren 1 wint seizoen afsluiter.
  5. FLash Nieuwleusen dames 1 OP EIGEN KRACHT GEPROMOVEERD!

Wedstrijdkleding

Wat hadden we graag het nieuwe seizoen met een spetterende presentatieavond willen openen! Wie herinnert zich nog het beeld van afgelopen jaar met alle spelende leden vol enthousiasme en in wedstrijdkleding bij elkaar? Als je je dan hetzelfde beeld voorstelt met iedereen in het nieuwe wedstrijdtenue, dan zou dat het perfecte plaatje zijn geweest.

Helaas zijn de omstandigheden op dit moment niet ideaal om zo’n presentatieavond te organiseren. Niet alleen hebben we te maken met de beperkingen in het samenkomen van grote groepen als gevolg van het corona virus. We zijn ook nog volop bezig met de laatste details samen met de leverancier rondom het definitief maken van het wedstrijdshirt. Dit betekent dat het nieuwe wedstrijdshirt nog even op zich laat wachten en pas na de seizoenstart beschikbaar is.

Uiteraard kunnen we geen wedstrijden spelen zonder het huidige en zeer herkenbare Flash shirt. De kledingcommissie zal dan ook op donderdag 3 september de uitgifte van de teamtassen doen. Per team wordt gevraagd om een kledingverantwoordelijke aan te wijzen die de tas komt ophalen in het IJsclubgebouw. De teamtassen kunnen op donderdag 3 september worden opgehaald door de kledingverantwoordelijke. Dit kan in het gebouw van de IJsclub van 19.00-20.30 uur.

Jullie als spelers en onze sponsoren zullen dus nog even geduld moeten hebben totdat het nieuwe shirt kan worden gepresenteerd. Wel kunnen we alvast verklappen dat het een prachtig ontwerp is en dat we staan te popelen om het wereldkundig te maken. Ondanks de beperkingen in de grootte van groepen, willen we dit op een ludieke manier richting de leden en de sponsoren doen. Hopelijk kunnen we alsnog over niet al te lange tijd die spetterende presentatieavond plannen!

Hartelijke groeten namens de kledingcommissie en de sponsorcommissie

!!!! LET OP:

DONDERDAG 3 SEPTEMBER VAN 19:00-20:30 UUR TEAMTASSEN OPHALEN DOOR DE KLEDINGVERANTWOORDELIJKE VAN ELK TEAM.