Afgelopen donderdag was het de laatste training van seizoen 2016-2017 voor de mini’s en dat betekende dus ook de laatste keer voor de mini-coördinatoren, 3 jaar geleden hebben Boy Soentpiet en Monique Wieling deze belangrijke taak op zich genomen. Boy was verantwoordelijk voor het technische gedeelte en Monique regelde alles er verder omheen. Ze waren samen een goed team en dit resulteerde in veel nieuwe aanwas bij de mini’s.

 

Boy en Monique werden, in het bijzijn van bijna alle mini-leden, door het bestuur bedankt voor hun inzet. De mini-leden werden ook nog door Boy en Monique bedankt voor hun enthousiasme en kregen een sleutelhanger van hun.

Ook werd er bekend gemaakt dat Roel Kiers de functie van technisch coördinator van de mini’s op zich gaat nemen en de functie van mini-coördinator zal worden ingevuld door Wieteke Folkerts en Diana Bovet.