Na het verlies van vorige week hadden de dames van Flash Nieuwleusen iets goed te maken bij de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. De, uit de tweede divisie gedegradeerde, dames van Annen kwamen bij ons op bezoek. Zonder enige kennis van hun spel begonnen we de eerste set met de volgende spelers: Myrthe Schuurman, Mireille Huzen, Jennelien Reuvers, Sabine van den Berg, Maaike van Dijk, Manouk schoemaker en libero Irene Bijker. Een goede start, met veel energie, zorgde vrijwel direct voor een kleine voorsprong die niet meer is weggegeven. Eerste set eindigde met 25-16 voor Flash. Ook de tweede, derde en vierde set hebben de zelfde 7 meiden laten zien waar dames 1 goed in is. Door ook deze drie sets te pakken (25-23, 25-14, 25-14) heeft Nieuwleusen de volledig haalbare punten naar zich toe weten te slepen! Publiek wederom bedankt voor jullie support!!