Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd Flash Nieuwleusen D2 – L.V.C. Dames 1 op het programma. De eerste set werd gestart met Anke, Nathalie, Anouk, Sarina, Lisa, Lieke en Ilona. De eerste set kwamen de dames van Flash Nieuwleusen D2 al gauw op een voorsprong van 6 – 0 dankzij een sterke serviceserie van Anke Aalberts. Flash Nieuwleusen Dames 2 kon deze voorsprong niet behouden en lieten L.V.C. weer dichter bij komen. Door de strijdlust en het positieve spel van de Dames van Nieuwleusen werd er alles aangedaan om de set binnen te slepen. Met Anke Aalberts aan service werd de eerste set met winst afgesloten voor de Dames van Flash Nieuwleusen 25 -22.

De 2de set werd er gestart in dezelfde opstelling. De Dames van Flash Nieuwleusen stonden al snel achter met 8 – 13. Anouk van de Woude kwam in het veld voor Sterre Oosterbroek en mocht direct serveren. Anouk liet de tegenstander direct zien hoe goed ze kan serveren en het stond 13 -13. De dames van Flash speelden hun eigen spel. De verdediging stond er, Anke Aalberts verdeelde het spel goed en de nodige punten werden gescoord. De 2de set resulteerde in een 25 – 18 winst voor Flash Nieuwleusen Dames 2.

De derde set speelde Flash Nieuwleusen Dames 2 haar eigen spel. De Dames van Flash Nieuwleusen gingen voor elke bal, er was tijdens de gehele wedstrijd plezier en beleving zichtbaar. Ook in deze set was er servicedruk aanwezig onder andere door een servicereeks door Sarina Massier. Deze set resulteerde in winst voor Flash Nieuwleusen Dames 2, 25 – 20.

Op naar de 4de set. Marit van de Woude kwam in het veld voor Sarina Massier op de diagonaal. De Dames van Flash Nieuwleusen stonden deze set al snel op achterstand, maar bleven er alles aan doen om deze 2 laatste punten ook in Nieuwleusen te houden. Op een gegeven moment stonden de dames van Flash Nieuwleusen achter met 14 – 18. Er werd met z’n allen gestreden om deze set ook op winst uit te laten draaien, 21 – 21. Gelijkstand. Nu was het belangrijk om de ingelopen punten niet meer weg te geven. De Dames van Flash Nieuwleusen gingen vol goede moed en strijdlust verder en dit worp zijn vruchten af. De 4de set werd gewonnen met 25 – 22. Een 4 -0 winst voor Flash Nieuwleusen D2!

Aankomende dinsdag 17 oktober 2017 staat om 19:00 uur de wedstrijd Rouveen D1  – Flash Nieuwleusen D2 op het programma. U bent natuurlijk van harte welkom om ons te komen bewonderen en aan te komen moedigen!