Afgelopen dinsdagavond moest Flash Nieuwleusen dames 2 spelen tegen Rouveen dames 1. De dames uit Nieuwleusen wilden het niveau van de zaterdag ervoor door zetten. Nieuwleusen begon de eerste set met Anke, Nathalie, Ilona, Sarina, Sterre en Lisa. Flash begon goed aan de eerste set met  een voorsprong van 6-8. Het enthousiasme van afgelopen zaterdag zat er nog steeds in. Later in de set kwam Rouveen weer op gelijke hoogte. Het bleef de hele tijd gelijk op gaan. Flash Nieuwleusen bleef strijden voor elk punt en wist uiteindelijk de set te winnen met 26-28.

In set 2 begon Nieuwleusen met dezelfde opstelling als de eerste set. De dames keken al snel tegen een 4-7 achterstand aan en deze achterstand  bleef gedurende de hele 2de set. Er werd nog gewisseld. Marit voor Sarina en Iris voor Anke. Maar helaas werd de set alsnog verloren met 25-15.

De derde set begon Flash beter en had steeds een kleine voorsprong. Maar halverwege de set draaide dit om en keken de dames steeds tegen een achterstand aan. Bij een stand van 11-9 kwam Anouk erin voor Sterre. De achterstand werd nog groter doordat we verdedigend en blokkerend niet scherp waren. Ook werd er niet veel gescoord met de aanval. Deze set werd verloren met 25-14.

De dames uit Nieuwleusen begonnen de vierde set met een achterstand van 6-2. De achterstand werd iets minder en Flash kreeg weer meer vertrouwen. Het enthousiasme kwam weer terug en er werd  beter aangevallen en gescoord. Toch werd dit niet doorgezet. Bij een stand van 19-13 kwam Iris er nog in voor Anke. Maar helaas werd ook deze  laatste set verloren met 25- 20.

Aanstaande maandag 23 oktober spelen  wij een bekerwedstrijd in Vollenhove. Deze wedstrijd begint om 20.00 uur. Supporters zijn altijd welkom!