Flash Nieuwleusen D2 nam het in de 1e ronde voor de beker op tegen 1e klasser  VVSA D1 uit Vollenhove. Flash nog zonder spelverdeelster Lisette, maar zij werd prima vervangen door Iris uit D3. En midspeelster Sterre geniet van een “schooluitje” naar China.

Al vanaf het begin toonde Flash zich het betere team. Het serveerde sterk en was aanvallend bijzonder goed bezig. Vooral de jonkies Marit en Lisa waren goed op dreef, en spellie Iris liet zien dat zij heel wat in haar mars heeft.   VVSA daarentegen deed wel haar best maar was niet bij machte om het Flash moeilijk te maken.  Zo kon coach Wim ook op diverse posities wisselen. Ilona op diagonaal en Sarina als passer/loper, Nathalie op mid waar zij al eerder had gespeeld. Flash raakte hierdoor niet van de slag wat natuurlijk bijzonder positief en geruststellend is.

Maar Flash gaat door naar 2e ronde via een 0-3 zege  9-25  10-25  en 11-25. Het zal in de volgende ronde  wederom een uitwedstrijd spelen, dan ontmoet het S.V. Oerterp D1. Tijd en locatie is op dit moment nog niet bekend.

Flash D2  gaat deze week wat genieten van een vakantie en een teamuitje en vanaf volgende week zal het vizier weer gericht worden op de competitie. De eerstvolgende wedstrijd is op 4 november dan speelt Flash D2 thuis tegen SVI D2 Aanvang in de Schakel  15.00 uur.