Afgelopen zaterdag heeft Dames 2 het opgenomen tegen SVI D2.

Nieuwleusen begon niet zo sterk aan de wedstrijd, af en toe werden er domme foute gemaakt, maar uiteraard zaten er ook een paar heel mooie ballen tussen. De tegenstander beet zich vast aan Dames 2.  Maar Dames 2 trok aan het langste eind en wist te winnen met 25-18.

In set 2 was een beetje hetzelfde niveau aanwezig, de meiden van Flash liepen een beetje achter de feiten aan. Flash stond voor met 18-15, maar gaf dit aan het eind van de set een beetje uit handen. Gelukkig herstelde Flash zich op tijd en wist te winnen met 25-23, spannend!!

De 3e set leek wat makkelijker te gaan. Er werd scherp verdedigd, en Anke wist haar spelers goed aan te spelen waardoor Flash grote kans op scoren had. Dit deden de speelsters dan ook. Na een goede opslag reeks van Anouk wisten de dames de set binnen te slepen met 25-20. Yes, winst is binnen, nu op naar de 4e set.

In de 4e set ging het in het begin wat moeizaam. De dames liepen opnieuw achter de feiten en begonnen met een 5-8 achterstand. Zo ging het de hele set een beetje door. Flash kwam aan scoren toe, maar SVI ook. SVI wist tot 21-23 de voorsprong te behouden. Terwijl SVI de winst van de 4e set rook, herpakte Flash zich uitstekend. De dames wisten er toch een winst van 25-23 uit te halen. Hoppa!

Flash Nieuwleusen wint met 4-0 van SVI!

Maandag 6 november mogen wij om 20:30 uur door bekeren in Oerterp. Publiek is uiteraard welkom!