Vrijdagavond 10 november speelden Flash Nieuwleusen dames 2 tegen C.S.V. Dames 2.

De dames uit Nieuwleusen wilden graag het niveau behalen van de afgelopen 2 wedstrijden. Flash begon de eerste set niet heel sterk, de pass kwam niet onder controle waardoor er een grote achterstand ontstond. Er werd rommelig gespeeld en er kon niet goed worden aangevallen. De eerste set werd verloren met 25-16.

De tweede set begon Flash beter aan de set. Er werd een goede servicedruk gegeven, de dames kwamen op een kleine voorsprong. Helaas werd deze al snel weer weggeven doordat er weer rommelig werd gespeeld. Ook was er weer moeite met de pass. De tweede set werd verloren met 25-20.

In set 3 wilden de dames er vol voor gaan om er 5 sets van te maken. Er was weer veel moeite met de pass en blokkerend waren de dames ook niet heel scherp. Er werden nog wel een paar mooie punten gescoord met de aanval maar helaas werd de set alsnog verloren met 25-23.

Flash begon de vierde set goed. Er werden punten gescoord met de aanval en er werd een goede servicedruk gegeven. De dames kwamen op een voorsprong en wisten dit vast te houden. De set werd gewonnen met 17-25.

Ondanks de vele toeschouwers op de tribune heeft Flash deze wedstrijd helaas verloren. Zaterdag 18 november spelen de dames tegen S.V.M. Dames 1 om 16:30 uur in Marknesse.