Vol goede moed stonden we met ons team klaar om de wedstrijd in te gaan. De laatste 2 wedstrijden hebben we verloren. Daarom was de drive om deze wedstrijd te winnen heel groot. We wilden het optimaal resultaat bereiken, daar gingen we voor. De 1ste set begonnen we met de opstelling  Ilona, Nathalie, Marit, Anouk, Sterre Lisette en Lieke. In deze set begonnen we sterk door het aanvallende spel van Ilona punten te verzamelen. Aan het einde van deze set waarin de verschillen klein waren werd Lisa voor Sterre gewisseld voor de serve. Uiteindelijk hebben we deze set met een minimaal verschil van 2 punten gewonnen met een eindstand van 26-24.

Met een voorsprong begonnen we de 2e set. Sterre liet in deze set zien dat aanvallen via mid en verdedigen heel belangrijk waren. Ondanks dat de scheidsrechter soms een stempel drukte op de wedstrijd gingen we voor goed spel. Juist op beslissende momenten werd het wapen van een plaats bal, dit resulteerde snel uit op punten voor ons. Jammer genoeg liep de tegenstander in op onze voorsprong. Dit gaf voor ons het signaal af dat we druk voelde om te scoren. Er werd gewisseld Sarina kwam erin voor Nathalie op de diagonaal. Toch eindigde deze set met een klein maar jammer verlies van 22-25 voor VC Zwolle.

In de 3de set herpakten we onszelf. Deze set gaf een mooi beeld hoe aanvallend en verdedigend met goede opslagen een voorsprong werd behaald. In deze set was er evenwicht in winst bij beide teams. Door goede verdedigende acties van ons door aansturing van onze libero Lieke, werden goede aanval acties voorbereid. Helaas resulteerde dit niet tot direct scoren maar wel in goed team spel. Er werd gewisseld met spelverdelers Anke kwam erin voor Lisette en bracht goed rust en nieuw inzicht in het team. Ook werd er opnieuw gewisseld op de diagonaal Nathalie kwam erin voor Sarina. We hebben deze set binnengehaald met een positief resultaat van 25-21.

De laatste set gingen we voor de winst. Lisa kwam vol energie op de plaats van Marit op de buitenkant. We vonden het lastig de mid aanvallen van de tegenpartij te verdedigen. Hierdoor verloren we het overzicht om met goed aanvallend spel de wedstrijd te bepalen. Ook schoten we tekort in het goed plaatsen en neerzetten van het blok. Waardoor de tegenpartij een voorsprong kreeg. Het team kreeg toch weer een boost om de wedstrijd naar zich toe te trekken dit uitte zich in goed aanvallend spel te combineren met af en toe een plaatsbal. Over de gehele wedstrijd was de serve druk redelijk hoog. Met opgeheven hoofd konden we als eind resultaat een 3-1 overwinning boeken. En zo bleven de 4 puntjes in Nieuwleusen.