Na de winst van vorige week waren de dames van Flash weer klaar voor nog een thuiswedstrijd. Natuurlijk waren de dames gebrand om het niveau van vorige week weer te behalen en zoveel mogelijk punten in Nieuwleusen te laten. De wedstrijd werd gespeeld tegen Reflex dames 2, die met 1 minder gespeelde wedstrijd op de 2e plek staan. Flash Nieuwleusen dames 2 staat op de 3e plek, dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden.

De 1e set werd begonnen met de opstelling: Anouk, Ilona, Lisette, Lieke, Sarina, Lisa en Sterre. Flash begon sterk en had meteen een 4-1 voorsprong. Deze voorsprong werd verder in de set aangehouden. Reflex begon het moeilijk te krijgen en daarom zij vroegen een time out aan op het moment dat Flash 10-4 voor stond. De meiden uit Nieuwleusen speelden overtuigend en lieten zien wat ze in huis hadden. Later kwamen de dames uit Kampen weer een beetje terug en werd er rond de stand van 19-13 weer een time out aangevraagd. Flash liet zich niet gek maken en won de set met 25-20.

De 2e set werd gestart met dezelfde opstelling. Flash begon weer met volle moed aan de 2e set met een voorsprong van 3-1.  Daarna kwam Reflex terug en liepen de twee teams gelijk op. Dit gelijke spel werd gedurende de hele set voortgezet. Met een sterk spelende Ilona wist Nieuwleusen het verschil te maken en werd de set gewonnen met 25-21.

In de 3e set had Nieuwleusen nog steeds de smaak te pakken en begonnen ze weer met een voorsprong. De dames hadden plezier in het spel. Wel moest de realisatie komen dat de wedstrijd nog niet gewonnen was. Met een voorsprong van Flash van 12-6 vroeg Reflex een time out aan. Met een goede serve van Ilona bleef Flash op een behoorlijke voorsprong. Uiteindelijk werd de 3e set overtuigend gewonnen door Nieuwleusen met een stand van 25-18.

In de laatste set moest Flash zich blijven bewijzen. Toch begon de set met een achterstand voor Flash. Het niveau van de vorige sets ging wat naar beneden en Reflex kwam hierdoor op voorsprong. Lisa werd gewisseld voor Marit. En later kwam Anke erin voor Lisette. De meiden uit Nieuwleusen probeerden de set de redden. Maar later in de set kwam er wat verwarring tussen de meiden met de opstelling en werd de set door Kampen gewonnen met 16-25.

Uiteindelijk heeft Flash Nieuwleusen dames 2 deze wedstrijd met 3-1 gewonnen, en zijn ze tevreden met het niveau wat ze hebben laten zien.