Dames 1 van Flash Nieuwleusen moesten afgelopen zaterdag naar Groningen toe om het daar op te nemen tegen Veracles DS 3.
Ze hadden dit seizoen nog niet vaker tegen dit team gespeeld dus wisten niet goed wat ze moesten verwachten. Ze gingen er vol goede moed tegen aan, de eerste set werd begonnen met Eva Rosa, Sabine, Maaike, Jennelien, Mireille, Manouk en Irene.
Het was een spannende set maar de dames uit Nieuwleusen trokken aan het langste eind en  wonnen deze set met 25-23
In de 2e set werd er aan de opstelling niets veranderd, Nieuwleusen kwam op een mooie voorsprong en stond 5 punten voor. Helaas hielden ze deze voorsprong niet vast en lieten ze de dames uit Groningen weer terug komen in de wedstrijd. Toch werd ook de 2e set gewonnen met 25-22.
In de 3e set ging Flash Nieuwleusen met steeds meer overtuiging en lef spelen, er werden aan beiden kanten een aantal wissels gedaan, voor Veracles leverde dit niet het gewenste resultaat op en dat betekende dat Nieuwleusen de 3e set dik won met 25-17.
Flash Nieuwleusen wilde voor de volle 5 punten gaan, dat betekende dat ze ook de laatste set moesten gaan winnen, en dat gebeurde ook, ze bleven goed spelen en hielden de dames uit Groningen goed onder druk.
De 4e set werd gewonnen met 25-17.
Flash Nieuwleusen won dus met 0-4 van Veracles en namen dus 5 punten mee terug naar Nieuwleusen.
Volgende week spelen de dames hun laatste wedstrijd van dit jaar in Nieuwleusen, hier nemen zij het op tegen Dalen, we wedstrijd begint om 18.00 uur alle support is welkom!