Volleybalvereniging Flash heeft zaterdag 16 december de eerste helft van de CMV (Cool Moves Volley, voorheen mini’s) competitie afgesloten met de huldiging van 1 team. Team bruin (op niveau 3) werd voorafgaand aan de wedstrijd van D1 in de Schakel gehuldigd.

Het team, bestaande uit Lieke Laarman, Marit Wiersma, Milou Willems, Emmalize de Boer en Demi Fictorie, heeft in de afgelopen maanden geen één wedstrijd verloren, één wedstrijd gelijk gespeeld en de andere wedstrijden allemaal gewonnen. Ze kunnen zich dus met overtuiging kampioen noemen.

De huldiging vond onder grote belangstelling van ouders, opa’s en oma’s en andere aanwezigen plaats. De voorzitter van Flash, Tineke Meijerink, sprak vol trots de jeugdleden toe en bedankte de sponsoren, trainer en coaches van het team. De meiden kregen een mooie medaille van de vereniging en het feestje werd compleet gemaakt met patat en drinken in het Flashpoint.