Zeg wat doe jij op een zaterdagavond? Zou je die vraag aan een topvolleyballer vragen van Landstede Zwolle dan antwoord hij of zij waarschijnlijk met “volleyballen”. Nou de heren 3 van Flash 3e klasse ook hoor! En vanuit dat oogpunt besloten wij dan ook om wedstrijd tegen Emmen ’95 H5 eens professioneel aan te pakken. Gezamenlijk met de camper naar de wedstrijd. Op tijd vertrekken zat er helaas al niet in aangezien ons Theo zijn Frieske droge worst nog niet gesneden had. (weg professionele aanpak) dan maar uit het oogpunt van gezelligheid daar staan we toch echt voor bij H3. Na eindelijk iedereen de camper gepropt te hebben werd de rit naar Emmen aangevangen. Even een tussenstopje bij John wat agh die woont toch op de route. De tactische bespreking was met 2 woorden onderweg kort en bondig “gewoon winnen”

Niets stond ons een mooie pot volleybal in de weg. Oké tegen de koploper… maar dan zijn we altijd op ons best. Nou die avond even niet! De eerste en de tweede set gingen in record tempo aan ons neusje voorbij…Oei, hiervoor waren we toch ook niet op een zaterdagavond voor gekomen. De derde set werd een echte pot en met 25-23 trokken we helaas net aan het kortste eind. De vierde set, dat moest hem gaan worden… maar we zaten waarschijnlijk met onze koppies al in de camper bij het bier, kaas, borrelnoten, de worst (iets minder bij de Friese worst van Theo) want ook deze set gaven we netjes aan Emmen 95.  De terugreis werd een succes en maakte de avond helemaal goed! Even dacht Gerrit dat Fred ruzie had met de koppeling van de camper. Komen we wel thuis! Agh bier en snack en gezelligheid genoeg!