Afgelopen zaterdag nam Flash Nieuwleusen D2 het op tegen C.S.V. D2. Zij stonden toen 8e op de ranglijst. De vorige wedstrijd die Flash tegen C.S.V. D2 speelde werd verloren.
Deze wedstrijd versterkten Maxime, Esther en Silke de meiden van dames 2, omdat zij niet genoeg speelsters hadden.

Flash begon de eerste set sterk, er werden lange rally’s gespeeld. De meiden maakten wel veel servefouten waardoor er veel punten bleven liggen. Nieuwleusen won de eerste set met 25-18.

In de tweede set speelden de meiden erg slordig en werden er veel eigen fouten gemaakt waardoor het erg gelijk op ging. Maar Flash wist de set binnen te halen met 26-24.

De derde set ging het weer gelijk op. Flash zakte een beetje in, maar na een mooie lange serve serie van Nathalie, waar veel punten mee gescoord werden, wonnen de meiden van Flash deze set met 25-12.

Flash wilde er in de laatste set natuurlijk voor gaan om 5 punten binnen te halen. Flash was aanvallend sterk in de laatste set en wist de set binnen te halen met 25-18.

Maxime, Esther en Silke bedankt voor jullie inzet!

5 punten erbij! Waardoor Flash Nieuwleusen dames 2 nu 3e op de ranglijst staat.

De volgende wedstrijd die de dames spelen is op zaterdag 17 maart om half drie in Zwolle. Zij nemen het dan op tegen VC Zwolle D4.
Publiek is natuurlijk van harte welkom!!