Zaterdag 10 maart speelden de dames van Flash een thuiswedstrijd tegen Sudosa-Desto dames 3. Flash ging na 3 weken geen wedstrijd gespeeld te hebben, met frisse moed het veld in!

De eerste set startte flash sterk, ze hadden de wedstrijd onder controle en liepen telkens een aantal punten uit. Dit kon flash niet de gehele set volhouden, de meiden uit Assen kwamen in het slot van de set dichterbij en wisten de set naar zich toe te trekken. 23-25 voor de meiden uit Assen.

De tweede set ging op dezelfde voet verder. Het ging de hele set gelijk op, maar flash kon weer niet aan het langste eind trekken. Met een stand van 23-25 ging ook deze set naar Sudosa-Desto.

Flash was gebrand om er een vijf-setter van te maken en om dus deze set te winnen. Flash begon meer hun eigen spel te spelen en kon Sudosa weer onder druk zetten. Er werden veel mooie punten gemaakt en flash kon deze set overtuigend winnen met 25-18.

Ook de vierde set moest gewonnen worden, zodat er een beslissende vijfde set zou komen. Flash kon de druk behouden. Flash stond voor met standen als 7-2 en 18-15 maar de meiden uit Assen lieten het hier niet bij zitten en gaven gas bij. Er werd gevochten voor elk punt maar Sudosa-Desto won de strijd. 21-25 voor Assen.

Flash houdt helaas maar 1 puntje in Nieuwleusen. Volgende week hebben de dames een uitwedstrijd tegen Grijpskerk dames 1, om 16:30 uur. Grijpskerk staat momenteel op een tweede plek en flash op plek 3, met 2 punten verschil. Het beloofd dus een spannende wedstrijd te worden!