Afgelopen zaterdag zijn de dames van Flash Nieuwleusen afgereisd naar Grijpskerk. Hier stond een spannende en belangrijke wedstrijd op het spel. De laatste wedstrijd stond nog in het hoofd van de dames gegrift, dit was de bekerwedstrijd. Helaas trok Flash hierbij aan het kortste eind en werd deze wedstrijd verloren met 3-2.

Tijd voor revanche!

De eerste set begon iedereen met volle moed. Het ging lang gelijk op, en er werden mooie rally’s gespeeld. Helaas maakte Flash zelf veel service fouten en hierdoor werd de set nipt verloren met 25-23.

De tweede set werd met dezelfde dames gestart. Grijpskerk had veel servicedruk, hierdoor kon Flash het spelletje wat ze zo graag spelen niet uitvoeren. De set werd verloren met 25-19.

2-0 achter, er moest iets gebeuren om hier niet met verlies weg te gaan. De trainer Michael Schunselaar gooide het roer om en er kwam een heel nieuw team in het veld. Dit  pakte goed uit, er werden weer mooie lange rally’s gespeeld en Grijpskerk leek hun grip te verliezen op de wedstrijd. De set werd gewonnen met 25-19.

Flash deed er alles aan om dit gevoel in de 4e set zo te houden om er toch nog een vijfsetter uit te halen. Helaas is dit niet gelukt. Grijpskerk kwam weer met frisse moed het veld in en trok aan het langste eind. Deze set verloor Flash met 25-20.

De dames uit Nieuwleusen zijn nu 2 weken vrij. Er zal weer hard getraind worden om de laatste wedstrijden van het seizoen toch nog te winnen! Zaterdag 7 april treed Flash thuis om 17.00 uur aan tegen de Brouwerij Veracles dames 3. Iedereen is van het harte uitgenodigd om ons aan te moedigen.