Afgelopen zaterdag is het dames 5 team van volleybalvereniging Flash kampioen geworden. Na meisjes A1 en het mixC team, het 3dekampioensteam van Flash in seizoen 2017-2018.

Het dames 5 team, bestaande uit Corien Kamphuis, Sabine ter Wee, Lennie Wiersma, Laura Tuin, Monique Schiphorst, Ingrid Hoeve, Stefanie Mijnheer, Ina Hekman, Tanja Evenboer, Kayleigh Nijland en Leonie Leeuw-Zenderink, speelde dit seizoen in de 3de klasse. De dames hebben dit seizoen geen één wedstrijd verloren en moesten afgelopen zaterdag 3 punten binnenhalen om zeker te zijn van het kampioenschap. De wedstrijd van afgelopen zaterdag was een zogeheten streekderby, ze speelden tegen het dames 3 team van Ouvol in Oudleusen. De wedstrijd werd met 3-1 gewonnen, dus het kampioensfeestje kon beginnen. De succesvolle dames zijn afgelopen seizoen getraind door Roel Kiers en gecoacht door Freddy Bovenhuis.