Flash Nieuwleusen dames 1 mocht afgelopen zaterdag 7 april weer volleyballen. Na 2 weken rust stond Veracles op het programma.

De eerst set begon Flash afwachtend, ze lieten wat punten liggen. Veracles nam het hier van en begon dus wat sterker, en nam hierbij een voorsprong op Flash. Na een time-out herpakte Flash zich goed, en wist weer in de buurt te komen met de punten. Helaas was dit net niet genoeg en werd de eerste set verloren met 21-25.

De tweede set begon, Flash begon sterker en had meer druk gelegd aan de kant van Veracles. Door deze druk ging Veracles veel eigen fouten maken en hield Flash voorsprong. Dit pakte goed uit met een winst van 25-19.

Het stond 1-1, de derde set kwam eraan. Deze set leek veel op de derde set, genoeg druk achter de ballen en mooie voorsprongen. Deze set werd gewonnen door Flash met een stand van 25-20.

De vierde set, het stond inmiddels 2-1 voor Flash dus deze moesten ze pakken om de 4 punten in huis te houden. Deze set werd aardig spannend, het ging gelijk op en Veracles begon goed te blokken en werden sterker aan het net. Flash verloor hierdoor wat punten maar herpakte zich goed en heeft deze set gewonnen  met 26-24.

Gelukkig voor Flash blijven de 4 punten in Nieuwleusen! Volgende week 14 april staat Dalen op het programma, deze dames staan momenteel gelijk met ons. We hebben beide 54 punten dus allebei gebrand om te winnen. Aanmoedingen kunnen ze zeker gebruiken, de wedstrijd zal om 15:00 starten.