Flash D2 nam het gisteren op tegen Meppel AZ D1.  Flash dat nog 7 punten nodig heeft uit 2 wedstrijden om een plaats te verkrijgen in P/D wedstrijden, en Meppel AZ  had nog punten nodig om degradatie te ontlopen.  Flash won uiteindelijk met 1-3.

Flash D2 moest even omschakelen. Nadat afgelopen donderdag  helaas de halve eindstrijd in het bekertoernooi  was verloren .

De dames uit Nieuwleusen begonnen moeizaam aan de wedstrijd.  Passend ging het nog wel maar de servedruk was te laag  en scorend vermogen bleef achterwege.  Hierdoor bleef Meppel nog aardig in het spoor van Flash. Maar nadat Flash uiteindelijk een tandje bij zette werd het verschil gemaakt. 16-25.

De 2e en 3e set was Flash de bovenliggende partij. Flash scoorde door snel en afwisselend spel er lustig op los. Helaas door een paar schoonheidsfoutjes kreeg Meppel een paar punten cadeau. Maar met 19-25 en 11-25 was het verschil  al gemaakt.

In de laatste set viel de concentratie weg. Flash maakte teveel fouten en was bijzonder slordig. Meppel  werkte nog hard voor de punten wat uiteindelijk de setwinst opleverde 26-24.

Desalniettemin worden er weer 4 punten bij geschreven. Flash D2 zet dan ook een flinke stap richting de   P/D.

Voor Meppel AZ D1 viel het doek en zal een klasse lager moeten gaan spelen .

Volgende week alweer de laatste wedstrijd van het seizoen in de competitie. Dan speelt Flash D2 thuis tegen Steggerda D1. Deze wedstrijd staat dan  ook in het teken van het afscheid van” De Schakel”. We gaan er weer vol voor om de nodige punten die nog resten binnen te slepen waardoor we ons gaan plaatsen voor P/D wedstrijden. Aanvang  om 15.00 uur.