Flash Nieuwleusen D2 boekte zaterdagmiddag een simpele overwinning op Steggerda D1. Daarmee kwam een einde aan het spelen in De Schakel. Flash won overtuigend met 4-0.

Alleen in de 1e set was het spel matig wat Flash liet zien. Flash speelde ongeconcentreerd en bijzonder slordig. Flash moest een hele inhaalslag maken, het stond immers met 3-11 achter. Flash zette net op tijd een tandje bij en won uiteindelijk met 25 -20. In de overige sets was Flash veel sterker en met 25-12, 25–9 en 25–13 waren de cijfers duidelijk. Wat wel noemenswaardig is dat Silke Kok, normaal spelverdeelster in MA1, in de 3e set  ijzersterk inviel.  Uit haar service beurt werden er maar liefst 8 punten op rij gemaakt, waarvan 3x een ace.

Flash D2 nam zo op een positieve manier afscheid van De Schakel. Daarin bleef het dit seizoen ongeslagen. Maar ook in de twee seizoenen hiervoor was het voor tegenstanders een onneembare vesting. Flash D2 verloor daarin maar één  keer in competitie verband. Een uiterst knappe prestatie waar het trots op mag zijn.

Hierbij willen wij het publiek bedanken die ons dit seizoen geweldig heeft ondersteund.

Ook speelsters uit D3, Masters en  MA1  die ons hebben versterkt  willen wij hartelijk bedanken voor hun positieve bijdrage.

En natuurlijk al die vrijwilligers die een belangrijke invulling hebben gegeven aan het wel en wee binnen Flash Nieuwleusen. Allen HARTELIJK BEDANKT!!

Het seizoen werd met een geweldig  feest afgesloten in het Flashpoint.  Hopelijk kunnen we daar nog één keer gebruik van maken!!!

Want  voor Flash Nieuwleusen D2 is het nog niet afgelopen . Zij gaan vandaag, 28 April, spelen in P/D  wedstrijden  voor een plekje in de 3e divisie. In een driekamp gaat Flash Nieuwleusen D2 het opnemen tegen SVW  D1(Workum) en SNVV D1 (Sint Nicolaasga) Aanvang  1e wedstrijd  14.30. uur.

Zij gaan spelen in Sporthal  De Greidhoeke, Stittenserleane 29, Easterein (FR)

Flash D2 kan hierbij natuurlijk  wel wat support gebruiken.

Tot zaterdag !!