Scheidsrechters, je hebt ze in alle vormen en maten, in alle leeftijden en van ieder niveau. De een fluit meer dan de ander, de een fluit divisieniveau en de ander houdt het liever bij de lagere, maar gezellige, klassen. Hoe belangrijk zijn scheidsrechters nu eigenlijk? Gelukkig kunnen we daar kort over zijn, want zonder scheidsrechter, geen wedstrijd! Scheidsrechters zijn leiders, leiders van de wedstrijd, van het veld en van de teams. Ze hebben overzicht en zien (bijna) alles. Waar ze ook fluiten, ze zijn 100% onmisbaar binnen de sport!!

Van zaterdag 6 oktober t/m zondag 14 oktober a.s. is het de Week van de Scheidsrechter. Flash wil in deze week haar blijk van waardering voor haar scheidsrechters ook tonen. Ook wil Flash ieder team oproepen om de scheidsrechter(s) bij de wedstrijden op een leuke manier te bedanken. Zet de scheidsrechters in het zonnetje, dat verdienen ze dubbel en dwars.