Afgelopen zaterdag speelden de dames van Flash Nieuwleusen 2 om 15:00 uur een wedstrijd tegen SVI D2. Trainer Wim Sibelt startte de wedstrijd met spelverdeler Melanie, Nathalie, Jennelien, Marit, Judith, Ilona en Libro Lieke. Flash Nieuwleusen begon de wedstrijd sterk met een serveserie van Melanie Mijnheer, 8-0! Doordat Flash het de tegenstander gemakkelijk maakte door zelf de fouten te maken, werd de voorsprong al snel kleiner. Maar Flash Nieuwleusen Dames 2 liet zien dat zij deze set meer in hun mars hadden, ze hielden de ballen van de vloer, het spel werd goed verdeeld en de nodige punten werden gescoord. Deze set eindigde in winst voor Flash, 26-18!
De tweede set ging geruime tijd aardig gelijk op. Op een gegeven moment namen de dames van SVI D2 de leiding en stonden de dames van Flash Nieuwleusen 2 achter, 18 – 22. Simone Zunnebeld kwam in het veld voor Nathalie Schuurman en een time out verder, was de set nog niet beslist. De dames van Flash Nieuwleusen 2 wilden namelijk met zoveel mogelijk punten naar huis. De dames van Flash Nieuwleusen deden wat ze moesten doen de bal van de vloer houden, zelf de punten scoren en anders de tegenstander de fouten te laten maken. Dit wierp haar vruchten af, de 2de set resulteerde in een 24 – 26 eindstand.
Op naar de derde set. Flash Nieuwleusen D2 kwam weer beter in haar ritme en was niet van plan om het weer zo spannend te laten worden. Danielle Zieleman werd het veld ingewisseld voor Ilona Bekedam. Met een mooie sterke servicereeks van Marit van der Woude, liepen de dames van Flash Nieuwleusen uit. Lisette Prins kwam nog in het veld voor Melanie Mijnheer. Deze set eindigde in winst voor de dames van Flash, 12 – 25!
Op naar de 4de en tevens laatste set van de wedstrijd. De dames van Flash Nieuwleusen deden wat zij moesten doen deze set en dat is, winnen! Deze set eindigde in een stand van 14 – 25.
Dit betekent een 4 – 0 overwinning voor de dames van Flash Nieuwleusen! Op zaterdag 3 Novemberstaat de wedstrijd OPM Heereveen D1 – Flash Nieuwleusen on 21:00 uur op het programma.