Zaterdag 3 november reisden Dames 2 van Flash Nieuwleusen af naar Heerenveen. Omdat de wedstrijd erg laat in de avond gepland stond (21.00 uur) waren ze goed uitgerust en kon de wedstrijd met veel energie gestart worden.

Trainer Wim Sibelt begon de eerste set met spelverdeler Melanie Mijnheer, passer/lopers: Ilona Bekedam en Danielle Zieleman, diagonaal: Marit van der Woude, libero: Lieke Wink en Simone Zunnebeld en Jennelien Reuvers op de mid. De dames uit Nieuwleusen begonnen heel scherp aan de wedstrijd, er werden mooie punten gescoord en dat resulteerde in een mooie eerst set winst van: 25-13

De tweede set hield Flash dit spel vast en de dames uit Heerenveen hadden hier totaal geen antwoord op. Na een mooie servicereeks van Ilona Bekedam stond Flash ver voor en werd de set uiteindelijk gewonnen met 25-11.

In de derde set kwam Nathalie Schuurman erin voor Simone Zunnebeld. Ook deze set werd scherp begonnen door Flash. Af en toe maakte Heerenveen eens een punt maar echt antwoord op de punten van Flash Nieuwleusen hadden ze niet. Halverwege de derde set kwam Judith Boonen erin voor Danielle Zieleman. De hele wedstrijd lag de pass bij Flash heel goed, hierdoor kon de spelverdeler iedereen mooi aanspelen en werden er hele mooie punten gescoord. Ook deze set werd gewonnen door Flash met 25-14.

Flash Nieuwleusen wilde natuurlijk met 5 punten naar huis! En eigenlijk ook nog snel een beetje, want sommige meiden wilden nog naar het bakfeest of er stonden andere activiteiten gepland. Nou dat is gelukt, na 1 uur en 15 min gespeeld te hebben werd ook de laatste set werd gewonnen door Flash. Het ging iets moeizamer dan de eerste 3 sets maar uiteindelijk werd ook deze set gewonnen met 25-19.

Aankomende zaterdag 10 november spelen wij eindelijk weer een thuiswedstrijd. Het beloofd een spannende wedstrijd te worden tegen VC Zwolle de nummer 3 om 16.00 uur in de Spil.

Iedereen is van harte uitgenodigd om ons aan te moedigen.