Zaterdag 10 november speelde Dames 2 van Flash Nieuwleusen een spannende wedstrijd tegen Dames 4 van VC Zwolle. De wedstrijd begon om 16:00 uur in de Spil en was daarmee de tweede thuiswedstrijd voor de dames van Flash.

De eerste set werd begonnen met spelverdeler Melanie Mijnheer, Middens Simone Zunnebeld en Jennelien Reuvers, Diagonaal Marit van der Woude en Passer/lopers Ilona Bekedam en Daniƫlle Zieleman. De dames van Flash moesten meteen scherp zijn want het ging gelijk op. Het werd een spannende set met van beide kanten goed spel. Toch was Flash iets sterker dan Zwolle waardoor Flash de set won met 25-23.

In de tweede set ging de stand in het begin gelijk op. Toch bouwden de Zwolse dames een voorsprong op door een goede serve en hard geslagen ballen. Hierdoor liep Flash een kleine achterstand op. Hier namen de dames van Flash geen genoegen mee waarna ze alles op alles zetten om de achterstand in te halen. Dit lukte, maar uiteindelijk verloor Flash toch met 25-27. Het was een erg spannende set.

De derde set begon moeizaam voor de dames van Flash. Zwolle had een sterke serve, waardoor de pass van Nieuwleusen niet goed aankwam. Hierdoor werd scoren lastig. Toch gaven de dames van Nieuwleusen niet op en kwamen ze redelijk mee met het spel van Zwolle. Helaas eindigde de set toch in een verlies van 20-25 voor Flash.

Als de dames van Flash de wedstrijd nog wilden winnen, moest het gebeuren in de vierde set. In het begin van de set liep de stand gelijk op. Daarna liepen de dames uit Zwolle toch uit door hun goede spel. Flash kon niet meer meekomen. Dit resulteerde in een verlies van 19-25 voor Flash Dames 2.

De wedstrijd eindigde dus in een 3-1 verlies voor Flash Nieuwleusen Dames 2. Hierdoor staan zij nu op de derde plek in de competitie. Toch gaan zij aankomende donderdag 15 november om 20:30 uur weer voor de winst in de tweede ronde van de beker. Zij spelen dan tegen De Bevers DS 2 in De Spil. Supporters zijn natuurlijk van harte welkom, dus kom vooral kijken!