Na een heerlijke overwinning in de beker afgelopen donderdag, mochten de dames van Flash het opnemen tegen de koploper in de competitie.

De dames waren al lekker op dreef in de kleedkamer, wat hier allemaal gebeurde voor gekke dingen laten we maar even in het midden….

De eerste set ging het redelijk gelijk op, de meiden SVM hadden de dames van Flash goed onder de controle, waardoor Flash moeite had met het scoren van de punten. Gelukkig wist Flash grip op de wedstrijd te krijgen en won de eerste set met 23-25!

Tweede set bleef Flash controle houden over de wedstrijd, maar SVM wist hier weer goed op in te spelen. Flash maakte zelf af en toe onnodige fouten, daar wist SVM natuurlijk wel raad mee. Flash herstelde zich gelukkig op tijd en trok opnieuw aan het langste eind en won deze set met 21-25.

De beruchte derde set brak aan en in het begin had Flash dit goed onder controle. Helaas met een voorsprong van 6 punten, begon Flash eigen fouten te maken waar SVM uiteraard van profiteerde. Flash verloor deze set met 25-21.

De vierde set is begonnen en Flash is ontzettend gebrand om deze set met winst binnen te slepen. De spanning steeg, lange rally’s, mooie aanvallen en met goede reddingen, wist Flash met een achterstand van 22-18 deze set binnen alsnog binnen te slepen met 25-27.

Feest, Flash wint met 1-3!

Volgende week hebben wij weer een thuisdag en spelen wij om 16:00 tegen CSV. We zien jullie graag volgende week in De spil.