Zaterdag 8 december mocht Flash Nieuwleusen Dames 1 spelen tegen Dio/Bedum Dames 1. Het was alweer een lange tijd gelden dat Flash tegen Dio/Bedum had gespeeld. Dio/Bedum is sinds dit seizoen weer terug van de 2e divisie naar de 3e divisie. Hierdoor was Flash gebrand om de volle 5 punten mee naar huis te nemen.

De eerste set was erg spannend. Flash ging gelijk op maar kwam uiteindelijk op een achterstand. Flash was niet van plan om de eerste set te gaan verliezen, dus moest flash alles geven om de set in handen te pakken. Door een aantal goede serves aan het einde van de set heeft Flash de set binnen weten te halen. De set is gewonnen met 22-25

In de tweede set wist Flash de spirit vast te houden. Dit is 20-25 geworden.

En dan nu de ‘beruchte’ derde set. Flash zette alles op alles om de set te gaan winnen. Dit is ook gelukt met een mooie stand van 16-25.

Maar we zijn nog niet klaar, Flash wil natuurlijk de volle vijf punten mee naar huis nemen. Dit werd Flash niet makkelijk gemaakt. Flash moest van goede huize komen om de set te gaan winnen. Het ging gelijk op. Uiteindelijk wist Flash aan het lange eind te trekken en hebben de set gewonnen met 25-27.  De eerste volle vijf punten wist Flash mee naar huis te nemen. Dit smaakt zeker naar meer!

Aanstaande zaterdag 15 december speelt Flash Nieuwleusen Dames 1 thuis om 18:00 tegen Smash Dames 1. Publiek is zeker welkom in de Spil om ons aan te moedigen!