Nadat de Dames van Flash Nieuwleusen 2 afgelopen woensdagavond de kwartfinale van de beker hebben bereikt, stond 26 januari jl. de wedstrijd Flash Nieuwleusen D2 – SVI D2 op het programma.

De allereerste punt werd gescoord door de dames van Flash Nieuwleusen 2 en de allerlaatste punt, maar wat gebeurde er daar tussen? Zo gemakkelijk ging het namelijk niet voor de dames van Flash Nieuwleusen 2. Zij kwamen niet in hun eigen spel en hebben gedurende de wedstrijd haar eigen kunnen helaas niet laten zien.

De eerste set werd gestart met Melanie als spelverdeler, Jennelien en Simone op de mid, Daniëlle op de diagonaal, passerlopers Judith en Ilona en met Lieke als Libro. Flash Nieuwleusen Dames 2 begon de wedstrijd met een kleine voorsprong, echter hadden zij deze al snel weer weggeven en liepen ze achter de feiten aan. Lisette werd het veld ingewisseld voor Melanie en Marit voor Daniëlle. De Dames van Flash Nieuwleusen 2 probeerden er nog alles aan te doen om de set te winnen, maar resulteerde in een verlies, 24 – 26. De 2de set kregen de Dames van Flash Nieuwleusen 2 nog geen grip op de wedstrijd, ze kwamen niet in hun eigen spel, ook dit resulteerde in een verlies 20 -25.

Nu moest er toch echt wat gaan gebeuren zodat de Dames van Flash Nieuwleusen 2 deze wedstrijd ging winnen, dan maar een 5 setter. De Dames van Flash Nieuwleusen 2 deden wat ze moesten doen, de laatste 3 sets winnen! Met een hardwerkende libero die zoveel mogelijk ballen van de grond haalde in het achterveld en met een paar mooie blokkeringen van Jennelien Reuvers, resulteerde dit in 3 gewonnen sets voor de Dames van Flash Nieuwleusen 2, 25-20, 25-20 en 15-10.

Zaterdag 2 februari staat om 16:45 uur de wedstrijd Ten Brinke Set Up (IJsselmuiden) D1 – Flash Nieuwleusen D2 op het programma.